Una bona senyalització a les paviments industrials és fonamental

Una bona senyalització a les paviments industrials és fonamental
Una bona senyalització a les paviments industrials és fonamental

 

 

Els senyals correctes són essencials per al lliure pas de vianants i carretons elevadors a les zones amb un intens trànsit industrial.

 

Sempre s’ha de protegir els vianants de possibles accidents causats per les carretilles, de manera que els camins per als vianants han d’estar ben marcats.

 

Els rètols de sòl de les naus industrials s’utilitzen per marcar i distingir les zones.

 

Franges persistents: passadissos per a vianants, passos de zebra, fletxes, zones específiques de recollida, zones de pas de carretons ...

Elements bàsics de senyalització

 

El rètol correcte de la vorera és un element essencial de la indústria, ja que permet delimitar rutes, zones o advertir de perill d’una manera molt intuïtiva. Normalment utilitzeu pintura especial a base de resina per pintar, que es caracteritza per una alta fricció i resistència al desgast.

 

S'assequen bastant ràpidament i es poden ruixar sobre superfícies grans sense tancar la carcassa. Normalment s’utilitzen per delimitar espais amb línies per advertir de zones perilloses.

 

Per motius de seguretat, cal recordar visualment aquestes zones perilloses, com ara alçada, escales, aparcaments o zones per a vianants, rodaments de producció o vehicles i altres canvis.

Elements bàsics de senyalització
Elements bàsics de senyalització

Rètols de llarga durada i d'assecat ràpid

 

Idealment, el centre de treball hauria de tenir el mateix estàndard de transmissió de senyal en totes les àrees. Fins i tot si s’utilitzen interns mètodes d’operació diferents segons les necessitats de producció, l’estàndard de transmissió de senyal es pot interpretar de la mateixa manera en qualsevol posició del personal.

 

Tot això és necessari per garantir que el treball es realitzi en les millors condicions de seguretat i ordre. Per tant, el senyal correcte farà que la mercaderia estigui disposada en una àrea específica que li correspongui en qualsevol moment.

Rètols de llarga durada i d'assecat ràpid
Rètols de llarga durada i d'assecat ràpid

Rètols de seguretat i salut a la feina

 

Tot i que el signe en si no elimina el risc, pot ajudar a reduir-lo. Assessorem en càrrega, rutes de vianants i vehicles de manipulació de càrrega, així com treballs en la definició i el disseny de solucions de seguretat.

 

Recopilació de dades in situ, replantejar-se la resolució de la singularitat, la definició de la secció, el color i l’amplada de banda, la imatge que s’utilitzarà i senyalitzar sempre d’acord amb la normativa d’aplicació específica segons les directrius establertes pel seu propi servei de prevenció. 

  • Línies de delimitació
  • Passadissos per als vianants
  • Passos de zebra
  • Fletxes
  • Àrees específiques d'apilament
  • Zona de trànsit de carretons
Rètols de seguretat i salut a la feina
Rètols de seguretat i salut a la feina

Sol-licitar una mostra sense cap cost

 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous. 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Comentarios: 0

Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )