Terres industrials de resines

Terres industrials de resines
Terres industrials de resines

 

 

Un sòl industrial és aquella superfície pensada i fabricada específicament perquè pugui dur a terme les diferents activitats industrials amb garanties i complint les necessitats i la normativa vigent d'acord amb cada sector. Les condicions que es donen en les diferents indústries de treball fan necessari que els sòls requereixin característiques i propietats diferents.

Quines característiques tenen els terres industrials de resines?


 

RESISTÈNCIA

 

Encara que de la resistència als impactes sigui comú tant en els sòls industrials com en els que s'instal·len en les llars, els sòls industrials hauran d'anar un pas més enllà. És fonamental que ofereixin resistència a l'abrasió per fricció i a les altes temperatures. Com és obvi, aquestes no són condicions que vagin a trobar-se en una llar. Però sí que és comú que es donin en l'àmbit laboral de producció i logística. Això es deu al fet que sobre ell es treballarà amb maquinària pesant que maltracta en major mesura la superfície sobre la qual es troba.

 

També és important tenir en compte que depenent del sector al qual pertanyi la indústria el paviment ha de ser resistent als productes químics agressius. En qualsevol activitat relacionada amb la indústria química hi haurà substàncies que puguin abocar-se en el sòl. Causant la deterioració del paviment si no està preparat per a això. De la mateixa manera, pot ser que aquests productes químics siguin necessaris per a condicionar la nau per al correcte desenvolupament del treball. Per tant, per a aquesta mena de sòls industrials és necessari que presentin aquestes propietats que els confereixen gran resistència davant els agents químics.

 

 

MANEJABILITAT

 

La manejabilitat dels sòls industrials fa referència a la facilitat que ofereixi a l'hora de treballar sobre ells. En aquest respecte és molt important que siguin paviments impermeables i antilliscants. Això pot ser una cosa clau a l'hora d'evitar accidents laborals. Donat el volum de persones que treballen en una fàbrica i la gran quantitat de desplaçaments que han de fer, la reducció dels riscos és de vital importància. Per això, disminuir les probabilitats de caigudes no sols aportarà una major seguretat als empleats sinó que evitarà pèrdues a l'empresa per baixes laborals que podrien haver-se evitat fàcilment.

 

Una altra de les característiques que millorarà la manejabilitat és la d'amortiment dels cops. Això és imprescindible per a evitar fractures, aixecaments i desconchones en la superfície. Encara que al principi no se li doni la importància que es deu a aquest aspecte, és impossible evitar els impactes en el sòl d'un lloc on es treballa amb maquinària pesant i mercaderies de gran magnitud. Per això, en la precaució està l'evasió de problemàtiques més greus i l'amortiment és un factor que s'ha de tenir molt en compte

En quins sectors s'utilitzen els terres industrials de resines?

 

Sòls industrials per al sector alimentari

 

Els sòls agroalimentaris engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Són solucions en paviments continus de resines aptes per a suportar grans quantitats de trànsit per als vianants i rodat, contacte permanent amb l'aigua, antilliscants, homologats sanitàriament en ser inertes.

 

 

Sòls industrials per al sector automoció

 

Els sòls industrials de resines per a l'automoció , dissenyats especialment per al sector de l'automoció en tots els seus subsectors, en aquesta opció trobarà la millor solució per a condicionar el seu taller, tractar les taques d'olis, fer-ho més resistent al trànsit rodat i caiguda d'eines. Reparar el paviment industrial del seu taller de cotxes, motos, garatge, ITV, etcètera amb els sistemes d'aplicació més adequats partint d'un pintat bàsic amb tractament d'oli per a superfícies contaminada, fins a arribar a un multicapa quars color de 3-4 mm de gruix amb majors prestacions.

 

 

Sòls industrials per al sector begudes

 

Els sòls industrials per a empreses de begudes estan homologats per a la Indústria Vinícola, indústria cervesera, indústria de producció de begudes de licors i espirituosos per la seva gran duresa, resistència i comportament en totes les fases de l'elaboració, tenim solucions per a tots els tipus de paviments industrials homologats per a aquest sector.

 

 

Sòls industrials esportius

 

S'apliquen aquests sistemes de paviments en pistes esportives interiors, pavellons poliesportius, pistes exteriors esportives, pavellons municipals, adaptant-se amb materials diferents segons les condicions i l'esport que es vagi a realitzar en ells i amb diversos acabats quant a la textura i color.

 

 

Sòls industrials per a l'hostatgeria

 

Els sòls industrials per a l'hostaleria, que a més de millorar notablement el sòl de la seva cuina són sanitaris i antilliscants, són l'opció adequada a l'hora de triar el seu sòl industrial per a la cuina del restaurant, bar, cafeteria, geriàtric, residència d'estudiants…etc.

 

 

Sòls industrials per a logística

 

Sòls industrials per a la indústria logística , indústria que està sotmesa 24 hores els 365 dies de l'any a trànsit de mercaderies de tota índole requerint d'uns paviments resistents, duradors, antilliscants, sense pols i ben senyalitzats perquè el treball estigui correctament organitzat i sigui segur per a tots, evitant atropellaments, aixafaments, etc..

 

 

Sòls industrials per al sector pesquer

 

Els sòls industrials homologats per a la indústria pesquera, aquests són especialment recomanats per a indústries sotmeses a humitat constant i forta exigència de treball. Per a llocs com: llotges, sales d'especejament, cambres de fred, cambres de salat, …

 

 

Sòls industrials sanitaris

 

Els sòls industrials continus sanitaris poden tenir un acabat decoratiu o industrial, especialment dissenyat per a aquelles zones on es requereix una bona resistència química, amb trànsit per als vianants mitjà o intens i on l'estètica juga un paper important. Instal·lació de sistemes requerits per al sector Químic, Farmacèutic i Cosmètic. Acabat especial per a cada sala neta, complint normes requerides GMP,FDA i classificació ISO. Escòcia amb el mateix aspecte que el paviment.

 

 

Sòls industrials per a pàrquings

 

La rehabilitació de sòls industrials per a aparcaments està de moda igual que ho va estar la respiració i rehabilitació de façanes en anys anteriors, són els grans oblidats per empreses de gestió de pàrquings públics i comunitats de veïns, aquests tipus de paviments industrials per a pàrquings estan especialment dissenyats i formulats per a atendre totes les necessitats de l'obra.

Per què són importants els terres industrials de resines?

 

Amb la instal·lació dels sòls industrials, principalment s'obté un sòl durador capaç de suportar les exigències de qualsevol mena d'indústria.

 

A més ,els sòls industrials resisteixen molt bé el pas del temps proporcionant millors condicions no sols per als treballadors, també per al personal i clients de l'empresa.

Quant val un terre industrial de resines?

 

No existeix una resposta exacta per a saber quant costa un sòl industrial, el preu pot ser molt dispar ja que depèn molt de la mena de sistema triat i l'estat del suport actual.

 

És necessari avaluar l'estat del suport per a saber si presenta alts valors d'humitat en el suport o possible presència d'olis. Dit això, el preu variarà en funció del tractament que requereixi el paviment en cada cas.

 

A més, cal esmentar que a l'hora d'avaluar un pressupost s'ha de tenir en compte els elements addicionals com a reparacions, parcheos, sanejats, les resines, el treball de preparació de la superfície mitjançant devastat mecànic per a obrir el porus del suport i aconseguir així un ancoratge òptim en el seu paviment continu

Sol-licitar una mostra sense cap cost


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous. 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Comentarios: 2
 • #2

  GRUPO PAVIN - Manuel (lunes, 21 diciembre 2020 15:46)

  Bona tarda Sr. Puig,

  sí que és possible fer-ho, es pot planificar en la manera més convenient per a totes dues parts.

  Què podem aportar?

  1 - Experiència amb més de 25 anys d'aplicació en sòls de resina per a paviments industrials en cuines per a l'hostaleria i restauració.
  2 - Preparació i reparació del suport
  3- Anivellament
  4 - Multicapa de 3-4 mm antilliscant

  Si desitja rebre una cotització escrigui al formulari de contacte perquè un tècnic s'encarregui personalment del seu projecte.

  Moltes gràcies per escriure'ns!!

 • #1

  Manel Puig (lunes, 21 diciembre 2020 15:08)

  Bon dia,

  Ens interessaria col·locar aquest tipus de paviment per una cuina industrial de 380 m².

  Hi ha diverses zones de cuina, zones comuns, zones que necessiten fer alguna reparació prèvia.

  Es pot unificar un tipus d'acabat per totes les zones?

  Gràcies.

  Es pot unificar un tipus d'acabat per totes les zones?


  Gràcies.

Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )