Sòls de resina: preus i avantatges

Sòls de resina: preus i avantatges
Sòls de resina: preus i avantatges

 

 

Els sòls de resina per a paviments industrials són habituals en la indústria per la seva facilitat de neteja i baix manteniment que s'acompanya d'unes elevades resistències químiques i mecàniques adequades a cada activitat; segurament també haurà vist aplicacions de sòls continus de resines en locals o habitatges particulars, heus aquí el seu vessant decoratiu.

Característiques dels sòls de resina epoxi

 

La característica fonamental que diferencia els sòls de resina d'altres tipus de sòls d'interior és que es presenten com un bloc monolític continu, és a dir, sense juntes i mostrant una superfície contínua. Facilitant per això la neteja i la no acumulació de brutícia en les juntes de col·locació ceràmica, etc.

Avantatges i desavantatges dels sòls de resina epoxi

 

La metodologia de fabricació, al costat de l'excel·lent resultat una vegada aplicat correctament, fa que l'aplicació d'aquesta mena de sòls de resina sigui una solució actual i sense contraindicacions singulars.

 

Acabat estètic: personalització fins i tot en els acabats més bàsics. Molts centenars de matisos de colors i variacions a triar.

 

Higiene i practicitat: són fàcils de netejar i rentar perquè són monolítics i sense espais on la pols pugui allotjar-se. També destaca la seva impermeabilitat, la seva superfície antitaques i la seva nul·la toxicitat.

 

Versatilitat: s'adapten a tots els entorns industrials i residencials, sense la necessitat de patrons de col·locació fixos i, gràcies al gruix reduït, només 2/3 mm en el cas dels autonivelantes o multicapes lleugers, es poden renovar simplement canviant el color de l'última capa de col·locació.

 

Prestacions tèrmiques: es pot instal·lar amb qualsevol mena de calefacció, fins i tot amb la calefacció del sòl radiant, ja que aconsegueix millorar l'eficiència tèrmica gràcies al seu baix gruix i la conducció uniforme de la calor.

Desavantatges dels sòls de resina epoxi

 

Desgast: en els sòls de resina completament llisos els signes i els arraps són més evidents. La solució passa per aplicar un sòl adequat a cada ús.

 

Resultats variables segons la base: per desgràcia hi ha empreses o autònoms que no preparen el suport sobre el qual es col·loca el sòl de resina adequadament, per això és fonamental contractar una empresa de pavimentació consolidada per a l'èxit de la reforma i per a garantir una llarga durada.

 

Esgrogueeixo: les resines epoxi tenen una resistència limitada als raigs UV i això condueix a un possible esgrogueeixo de la superfície. En el mercat hi ha additius que retarden, però no eviten totalment, l'efecte dels raigs UV. Per tant, hem de tenir en compte que el color del sòl pot canviar amb el temps. Per aquesta raó, els colors càlids són preferibles als colors blancs. Nota: El problema no existeix amb el poliuretà alifàtic i les resines acríliques.

Tipus de sòls de resina

 

Els sòls de resina per a llars es divideixen en diferents tipus, que difereixen en els components de fabricació. A continuació llistem les característiques de les més comunes.

 

La resina autonivelante té un gruix mínim d'aproximadament 2 mm i està feta de resines epoxi o poliuretà, o de la mescla de dues resines diferents. El resultat que hem d'esperar és una superfície llisa de tipus «vitrificat», brillant, setinada o opaca.

 

La resina aplicada a plana es compon per morters de ciment barrejats amb aigua i permet realitzar sòls amb gruixos d'aproximadament 2 mm. També es pot utilitzar per a cobrir finestres, prestatges i revestiments. L'efecte és d'un tipus material mat o brillant.

Preus sòls de resina

 

El preu dels sòls de resina pot variar depenent dels següents factors:

 

El nivell de terminació estètic requerit: com més complicat sigui l'efecte desitjat, més elevat serà la despesa que deus preveer.

 

El tipus de preparació i la mà d'obra necessària per a l'aplicació, així com els temps d'assecat.

 

Les dimensions de la superfície a cobrir: el preu serà proporcionalment menor per a les àrees més grans, ja que els costos d'equip i mà d'obra s'amortitzen abans.

 

Aquí deixem una petita orientació, preus no vinculants ja que cada suport, acabat, etc.. són determinants en el preu final, per a això sempre pot contactar als nostres tècnics i sol·licitar un pressupost a mesura:

 

  • Sòl de Resina Bàsic 25€ – 30€ / m²
  • Sòl de Resina Personalitzat 30€ – 40€ / m²
  • Sòl de Resina Complex 40€ – 70€ / m²

 

El procés d'instal·lació de sòls de resina és una cosa complexa. Per aquesta raó, és recomanable que per a aconseguir un sòl anivellat, amb durabilitat i amb l'acabat desitjat, la reforma es dugui a terme per un professional del sector.

Sol·liciti una mostra sense cost per a tenir una millor idea de com quedarà el sòl de resina en la seva nau

 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous. 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Comentarios: 0

Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )