Sòls de resina per a paviments industrials en naus de magarzematge

Sòls de resina per a paviments industrials en naus de magarzematge
Sòls de resina per a paviments industrials en naus de magarzematge

 

 

Els materials emprats per Grupo Pavin en l'aplicació de sòls de resina per a paviments industrials en naus de magatzematge solen ser una mica diferents de les resina epoxis convencionals per a sòls de resina que pugui trobar en qualsevol botiga a l'ús, per això tractarem en aquest article, un complet relat sobre les característiques de les naus de magatzematge, gràcies a les quals es podrà treballar en funció d'un treball final de qualitat.

 

La intenció de la nostra empresa de pavimentació amb l'aplicació dels sòls de resina en paviments industrials per a naus de magatzematge, és la seva satisfacció com a client, i sobre el treball acabat. És necessari que les naus de magatzematge comptin amb uns sòls de resina impecables, i com entenem aquesta necessitat, tenim per a oferir-te una increïble solució tècnica per als sòls de resina de la seva nau.

 

Li comptem també les particularitats bàsiques que han de tenir les naus de magatzematge, gràcies a les quals es pot fer ús d'elles i millorar la qualitat del treball en la cadena de producció i distribució d'aliments i altres productes diversos que arriben des del fabricant principal fins al consumidor final.

Quina és la definició de magatzematge?
Quina és la definició de magatzematge?

Quina és la definició de magatzematge?

 

Grupo Pavin com a empresa de pavimentació industrial entén per magatzematge el nivell de la cadena de distribució d'aliments en un país, en el qual el menjar es manté emmagatzemada en un lloc, en general un magatzem, fins que pot ser transportada pels camions que s'encarregaran de portar aquests aliments als diferents establiments expenedors de tot el territori nacional, en aquest cas del territori espanyol.

 

És imprescindible comptar amb un bon inventari sobretot el material que es trobi dins d'un magatzem o nau del menjar emmagatzemat per exemple, per a saber quina és l'existència real de menjar i altres productes dins d'aquell magatzem.

 

S'ha de conèixer que el magatzematge no necessàriament ocorre amb productes comestibles, sinó que també es dóna amb altres productes d'ús personal o d'ús col·lectiu. Poden incloure's magatzematge de recanvis per a vehicles, per exemple, així com ho pot haver-hi també d'articles d'higiene personal.

 

Per a un correcte magatzematge, es necessita d'una nau industrial amb un bon paviment continu que reuneixi totes les condicions necessàries per a aprovisionar tots els productes, encara que no totes les naus funcionen per a tots els tipus de productes.

 

A més de que tampoc es recomana emmagatzemar diferents classes de productes en una mateixa nau, perquè no tots els productes tenen les mateixes característiques físiques i/o químiques.

Com són les naus de magatzematge?
Com són les naus de magatzematge?

Com són les naus de magatzematge?

 

Les naus de magatzematge es caracteritzen per tenir en el seu interior un sistema de refredament que permet mantenir en bon estat els aliments i provisions que són resguardats en el seu interior.

 

De fet, aquest tipus de refredament sol no ser massa alt pel fet que es resguarda en aquestes naus no solament productes refrigerats, sinó també aquells que no necessiten de refrigerar-se.

 

En el cas d'una altra mena de magatzematge diferent al menjar, en algunes ocasions es necessita un sistema de fred que pugui ser útil per a mantenir allò que es manté en magatzematge, mentre que per a una altra classe de coses i/o productes, no es requereix cap mena de refredament.

 

Una característica important a esmentar en el cas de les naus de magatzematge, és el sòl, els sòls de resina d'aquesta mena de naus ha d'estar el millor condicionat possible, i de preferència molt llis, amb la intenció que pugui ser molt més fàcil el transport de la mercaderia dins de la nau.

 

Per això, una de les millors resines per a aquesta mena de naus és la de poliuretà.

 

Tenir una nau de magatzematge és una tasca titànica, sobretot si es tracta de resguardar queviures i altres productes alimentosos, perquè és necessari protegir aquesta nau de l'entrada de diferents animals que puguin arribar a danyar la mercaderia que es resguarda dins de la nau, és per això que es necessita un sistema de seguretat completament hermètic, anti animals.

 Neteja Copia el text

Sòls de resina epoxi per a paviments industrials en naus de magatzematge
Sòls de resina epoxi per a paviments industrials en naus de magatzematge

Sòls de resina epoxi per a paviments industrials en naus de magatzematge

 

Les resines epoxis que s'utilitzen per a aquesta classe de naus per a magatzematge, han de ser un tipus de resina epoxi resistent a diferents substàncies, amb la intenció que el sòl pugui netejar-se amb facilitat en cas d'ocórrer algun tipus d'accident amb els productes, com a vessaments o un altre tipus d'inconvenient d'aquest estil.

 

Ja sigui la resina epóxica o un altre tipus de resina epoxi per a les naus de magatzematge, tot l'important en el cas d'aquesta mena de resina epoxi per als sòls de resina de les naus de magatzematge, és que sigui molt senzill de netejar i de fer el manteniment necessari per a mantenir la seva durabilitat.

 

En el cas de la naus de magatzematge, no es pot esperar col·locar un sòl massa delicat perquè l'ús diari acabarà per danyar tot l'acabat del sòl, per contra, aquests sòls de resina han de ser el més rústics possible, amb la intenció que puguin utilitzar-se per molt de temps sense sofrir danys o esquerdes per l'excés d'ús.

 

D'això ens encarreguem en la nostra empresa, d'aplicar sòls de resina per a molts anys, els mètodes de conservació dels quals siguin senzills i econòmics, per a augmentar el rendiment de tota aquesta classe de sòls de resina.

Quant em costarà aplicar el sòl de la nau de magatzematge?
Quant em costarà aplicar el sòl de la nau de magatzematge?

Quant em costarà aplicar el sòl de la nau de magatzematge?

 

El cost de la nau de magatzematge té molt a veure amb la grandària del terreny, si es tracta d'una nau petita, de pocs metres quadrats, llavors el més probable és que hagis d'elaborar un pressupost molt més baix, mentre que si es tracta d'una nau molt més gran, el més probable és que puguis tenir un cost més elevat.

 

Una altra característica a tenir en compte és la qualitat de la resina epoxi, si es tracta d'una resina epoxi que realment és de molt bona qualitat, valdrà la pena pagar una mica més de diners, però amb la certesa que tindràs un sòl que difícilment es danyarà o corroirà amb el temps.

 

Si es tracta d'una resina epoxi de mitjana qualitat, el més probable és que calgui estar preparat per a reparar els danys en la resina epoxi al poc temps, però si que sortirà molt més econòmic al començament de la instal·lació.

 

No obstant això, queda clar que la millor manera d'estalviar diners és desemborsar una mica més de diners en l'actualitat, que comprar una renda per a la posteritat.

 

Com més gran sigui la qualitat de la resina epoxi en la qual has invertit, millor serà l'acabat i en una major quantitat de temps acabarà per danyar la resina epoxi que ha estat col·locada en els sòls de resina. D'aquesta manera, és necessari que puntualitzis quina és la teva posició respecte a l'estalvi, abans de prendre la decisió sobre la mena de resina epoxi per a sòls de resina que col·locaràs.

Preparació del suport abans de començar a aplicar les resines
Preparació del suport abans de començar a aplicar les resines

Preparació del suport abans de començar a aplicar les resines

 

Abans de començar a aplicar, hauràs de fer un treball previ, que passa per netejar, rentar el terreny, i fins i tot escatar en alguns casos.

 

En general, quan s'estableix que és necessari escatar el terreny abans de començar a aplicar, és perquè el terreny ja té una resina epoxi inicial que ja s'ha deteriorat amb el temps.

 

També és necessari prendre en consideració que es necessita rentar molt bé l'espai que s'aplicarà per a evitar aplicar per sobre d'elements que estiguin bruts, perquè quan es renti el sòl, es pot esquerdar la resina epoxi.

 

A més, quan es tracta d'aplicar, és completament lògic i higiènic que primer es faci una neteja completa del terreny abans de començar amb el procés de resina epoxi.

Experiència i acabats de primera

 

L'experiència de tots els treballadors de la nostra empresa en la resina epoxi i restaurat de les naus per a diferents usos, fa que els nostres clients confiïn cada vegada més en nosaltres.

 

És per aquesta raó que preferim que els nostres clients potencials jutgin el nostre treball una vegada finalitzat, perquè és allí on poden detectar tant les virtuts com els defectes de l'obra final.

 

Oferim no sols qualitat en el treball i experiència en el que fem, sinó que també tenim la possibilitat d'oferir assessoria als nostres clients que encara no es decideixin sobre la manera correcta d'aplicar els sòls de resina de la seva nau de magatzematge.

 

Oferim aquesta classe d'ajuda perquè ens sentim assegurances del nostre coneixement i el que podem aconseguir amb les nostres idees.

 

En el cas que el client tingui molt clar el tipus de material que usaria, en els colors que ho desitja i la quantitat de terreny que pretén aplicar, nosaltres com a professionals només necessitaríem un parell d'instruccions sobre el que es vol i nosaltres ens encarreguem de desenvolupar la resta de la idea.

 

Si estàs en actitud de reforma de la teva nau de magatzematge i encara no has decidit qui prendrà les regnes de la resina epoxi del sòl d'aquell recinte, amb tota confiança pots comunicar-te amb nosaltres, que t'atendrem de la millor manera possible.

 

I et brindarem les eines necessàries perquè puguis tenir un acabat de primera qualitat en la resina epoxi del sòl de la teva nau de magatzematges.

 

Una altra de les coses interessants que t'oferim és un sistema de pressupost en línia, en el qual podràs escriure'ns per a explicar-nos totes les característiques del projecte, amb les quals podrem oferir-te un pressupost complet sobre l'estimat a invertir en la resina epoxi dels sòls de resina de la teva nau de magatzematge.

Experiència i acabats de primera
Experiència i acabats de primera

Sol·liciti una mostra sense cost per a tenir una millor idea de com quedarà el sòl de resina en la seva nau

 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous. 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Comentarios: 0

Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )