Sòl industrial continu de resina

Sòl industrial continu de resina aplicat per Grupo Pavin
Sòl industrial continu de resina aplicat per Grupo Pavin

 

 

A Grupo Pavin, utilitzem paviments continus de resina industrial i proporcionem solucions en revestiments de sòls per mesurar cada camp industrial, tenint en compte múltiples variables que intenten minimitzar el temps en què es va aturar la seva activitat. 

 

Trieu la millor opció entre el paviment flexible i rígid per enviar un senyal que informi el paviment industrial de la reparació del paviment i paviment industrial de l’empresa i consulteu el preu, l’elecció i prendreu una millor decisió en poc temps.

On he de fer servir terres de resina per a terres industrials?

 

El paviment industrial produït per Grupo Pavin us pot servir per satisfer els requisits dels seus diferents camps d’activitat. De fet, el sistema i la vorera varien en funció dels seus criteris de presa de decisions i de la zona a processar. Així, per exemple, la mateixa vorera no s’utilitzarà a les zones d’emmagatzematge, processament ni logística

 

Fins i tot abans d’escollir una solució, cal estudiar la vorera i l’entorn laboral. Basant-se en aquestes dades i tenint en compte els seus interessos (com restringir el temps disponible per accedir a la zona), cal escollir una tecnologia o l’altra

 

Tenim una rica experiència en la indústria, de manera que hem desenvolupat una tecnologia d'aplicació adequada per a tots els àmbits industrials que requereixen paviments de resina continus, antilliscants, duradors, fàcils de mantenir i netejar els senyals de trànsit.

Paviments industrials continuos agroalimentaris
Paviments industrials continuos agroalimentaris
Terres industrials per a l'automoció
Terres industrials per a l'automoció

Què és el paviment de resina per al paviment industrial?

 

Els paviments industrials són una superfície especialment dissenyada i fabricada, de manera que es poden realitzar diverses activitats industrials segons cada departament, garantint i satisfent les necessitats i regulacions efectives. Les condicions existents en diferents indústries del treball requereixen diferents característiques del sòl. Es requereix tant una superfície de paviment rígida com una superfície de paviment flexible.

Paviments de resines per a fabricants de begudes
Paviments de resines per a fabricants de begudes
Sòls i paviments continus industrials carnis
Sòls i paviments continus industrials carnis

En quins sectors existeix el paviment industrial?

 

En qualsevol indústria o empresa que requereixi un paviment sanitari de resina contínua, d'alta resistència, fàcil de netejar i fàcil d'instal·lar.

 

Sòls farmacèutics i químics 

Embaladors, laboratoris, grans superfícies van proporcionar alternatives per a totes les variants en aquest esdeveniment. La higiene i la protecció antilliscant són importants.

 

Sòl esportiu 

La pavimentació industrial és la millor decisió a l’hora de proporcionar sòls competitius en grans camps esportius.

 

Terres per l'hostalaria 

Per emmagatzematge, cuina o gran zona exterior. Moltes voreres de les activitats hoteleres es creen mitjançant instal·lacions de voreres.

 

 Paviement del pàrquing 

Potser l’activitat que més es beneficia de la pavimentació industrial. És un salt important per a l’empresa.

 

Paviments a tallers mecànics 

L’essencial en un taller d’alta qualitat és tenir un sòl sòlid per a vehicles i màquines. Zona de treball, magatzem, sector comercial. 

 

Paviments de planta industrial 

El tractament de la resina és tan important com la pavimentació en espais industrials. L’obtenció de sòls d’alta qualitat pot facilitar les activitats de persones, vehicles i maquinària. 

 

Paviments agroalimentaris 

En entorns d’emmagatzematge d’aliments, en magatzems on s’emmagatzemen fruites, carns o productes envasats, el sòl és fonamental per a la higiene general i la qualitat del producte. 

 

Paviments per la industria carnia 

La higiene i la qualitat dels aliments requereixen estàndards de qualitat, com ara terres industrials. En dipòsits d’emmagatzematge o plantes de processament de carn, és millor instal·lar terres de resina.

Paviments industrials conductius
Paviments industrials conductius
Sòls i paviments industrials farmacèutics
Sòls i paviments industrials farmacèutics

Quines característiques té el paviment industrial?

 

Tot i que la resistència a l’impacte és habitual en els paviments industrials i els paviments domèstics, els paviments industrials han d’anar més enllà. Ens podem dividir en dues categories: paviment flexible i paviment rígid

 

L’essencial és que, almenys segons l’opinió del Grupo Pavin, es tracti d’una empresa especialitzada en paviments que pot proporcionar resistència a la fricció, al desgast i a les altes temperatures. Viouslybviament, això no és una condició familiar.

 

Però són habituals en producció i logística. Això es deu al fet que s'utilitzarà maquinària pesada perquè la superfície en què es trobi no sigui llisa.

 

També és important recordar que, segons la indústria a la qual pertany la indústria, la vorera ha de ser resistent a productes químics corrosius.

 

En qualsevol activitat relacionada amb la indústria química, algunes substàncies s’abocaran a terra. Si no esteu preparat, la carretera es deteriorarà. De la mateixa manera, és possible que s’hagin d’utilitzar aquests productes químics per ajustar el rendiment de treball normal del vaixell.

 

Per tant, per a aquest tipus de sòls industrials ha de tenir aquestes característiques que els donin una gran resistència als agents químics.

Sòls i paviments industrials esportius
Sòls i paviments industrials esportius
Paviments industrials hostaleria
Paviments industrials hostaleria

Criteris de selecció del paviment de resina del paviment

 

Durabilitat: és la característica de la solució del paviment, que descriu la resistència a l'agressió ambiental. 

 

Resistència química: és la resistència de la vorera a diversos atacs químics al llarg del temps, com ara esquitxades, productes utilitzats en el cicle de rentat, etc. 

 

Resistència al desgast: resistència a la fricció i al desgast o desgast provocada per moviments repetits. 

 

Resistència a la calor: tingueu en compte la resistència de la vorera a l’exposició repetida a la calor o al xoc tèrmic i fred. 

 

Resistència mecànica: aquesta característica es refereix a la capacitat dels materials del paviment de suportar la pressió i les tensions mecàniques (com ara la conducció de màquines, caiguda d’objectes, ... etc.).

 

Antilliscant: per limitar el risc i complir la normativa de seguretat, algunes solucions proporcionen pintures antilliscants i antilliscants que satisfan les vostres necessitats. Cal estudiar zones que es consideren humides o exposades a hidrocarburs i rampes d’entrada. 

 

Impermeable: és la resistència de la vorera a diversos agents químics (com ara petroli, sal, hidrocarburs, productes de manteniment, etc.). 

 

Resistència ultraviolada: l’exposició al sol afectarà molt la durabilitat de la vorera, per la qual cosa s’ha de tenir en compte aquest factor a l’hora d’escollir aquest sistema. 

 

Higiene: és una funció clau, perquè de vegades és necessari col·locar un terra que ajudi a netejar i limitar el creixement de bacteris.

 

Agregació ràpida: aquest factor s’utilitza per descriure una solució que permet fer servir la zona immediatament després d’aplicar el producte per reduir el temps d’inaccessibilitat de la zona. 

 

Antiestàtic: tecnologia de protecció que us permet manipular components o eines sensibles a l’estàtica de forma totalment segura. 

 

Resistència al trànsit: s'ha de preparar el revestiment per donar suport a les activitats realitzades al local i a les emergències resultants: residencials, administratives, comercials, hoteleres, educatives, hospitalàries, de transport (estació de tren i aeroport), residències per a gent gran, etc.

Sòls i paviments industrials en indústia química
Sòls i paviments industrials en indústia química
Paviments industrials logistica
Paviments industrials logistica

Per què és important el paviment de resina a la vorera?

 

El Grupo Pavin creu clarament en una resposta: mitjançant la instal·lació de terres industrials, l’objectiu principal és obtenir un pis durador que pugui suportar qualsevol tipus de lloc industrial. 

 

A més, el paviment industrial pot suportar bé el pas del temps, no només proporcionant millors condicions per als treballadors, sinó també millors condicions per als empleats i clients de l’empresa.

Sòl de resina, sòl industrial fàcil d'utilitzar

 

La manejabilitat del sòl industrial es refereix a la comoditat que es proporciona quan s’hi processa. En aquest sentit, el sòl impermeable i antilliscant és molt important. Aquest pot ser un factor clau per evitar accidents laborals. Tenint en compte el nombre de persones que treballen a la fàbrica i la quantitat de viatges que han de fer, és fonamental reduir el risc. 

 

Per tant, reduir la possibilitat de caure no només pot proporcionar als empleats una major sensació de seguretat, sinó també evitar les pèrdues de l’empresa per acomiadaments evitables.

 

Una altra funció que pot millorar l’operativitat és l’absorció de xocs. Això és essencial per evitar esquerdes superficials, cops i cops. 

 

Tot i que aquest aspecte no es va prestar atenció al principi, és impossible evitar l’impacte sobre el terreny on s’utilitza maquinària pesada i càrrega gran. Per tant, les mesures preventives han d’evitar problemes més greus i la memòria intermèdia és un factor que s’ha de tenir en compte.

Terres industials per a pàrquings
Terres industials per a pàrquings
Paviments industrials peixateries
Paviments industrials peixateries

Quan s’aplicarà el paviment de resina al paviment industrial?

 

L’horari laboral de dilluns a divendres és ideal, oi? Però aquesta indústria és molt activa i té les seves pròpies regles, per això ens adaptem a horaris especials com ara caps de setmana, festius i torns de nit.

Quin és el cost de la vorera per al terra de resina?

 

No hi ha una resposta definida per conèixer el cost del sòl industrial i el preu pot variar molt, ja que depèn en gran mesura del tipus de sistema seleccionat i de l’estat actual de suport. 

 

Cal avaluar l’estat del suport per comprendre si el suport presenta un alt valor d’humitat o si hi ha oli al suport. És a dir, el preu variarà en funció de la manipulació que requereixi la vorera. 

 

A més, val a dir que a l’hora d’avaluar el pressupost, altres factors (com ara la reparació, la reparació, el sanejament, la resina, el tractament de superfícies) obriran el forat de suport mitjançant mitjans mecànics destructius per obtenir el millor efecte de fixació en funcionament continu. o superfície flexible de la carretera.

Sol-licitar una mostra sense cap cost

 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous. 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Comentarios: 0

Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )