Masillar juntes, fissures i cops en terres industrials


 

En tots els casos amb l'ús prolongat i una activitat frenètica es produeix un desgast del paviment i és quan nosaltres podem aportar solucions en la reparació de juntes, fissures, coqueras, petits desnivells per a sòls i paviments industrials a Barcelona, prolongant així la vida d'aquests i reduint considerablement la despesa en noves rehabilitacions per part del client. 

 

 

 

Per definició, una junta és una obertura entre diferents parts d'una estructura o entre 2 o més superfícies contigües. Aquesta és necessària per a permetre i absorbir els moviments de l'estructura, així com els canvis dimensionals en els materials originats per gradients de temperatura ( dilatació ), moviments sísmics, moviments deguts a pressió de l'aigua, etc.

 

 

Reparar juntes i esquerdes en paviments continus

 

Cada paviment és el resultat d'una necessitat de l'estat actual del mateix i l'ús final al qual s'ha de destinar, tots els sistemes són realitzats a mesura però aquí reflectim els més habituals o adequats a aquesta mena d'activitat per a tenir una orientació dels mínims viables perquè cada projecte sigui realitzat amb èxit.

Pegats en paviments industrials

 

Disme Group és una empresa especialitzada en PLV, expositors, dissenys, fabricació i instal·lació d'interiors comercials, amb un paviment castigat per l'ús en zones molt concretes van comptar amb nosaltres per a posar pegats les zones i continuar amb la seva activitat. 


Masillat d'impactes en el paviment industrial

 

La reparació de fissures, petits impactes, etc.. en l'aplicació de paviments industrials és una part fonamental per a aconseguir un bon resultat, per això haurà de comptar amb una empresa de paviments amb experiència sobre el terreny. 

Masillat de juntes, forats i petits impactes

 

Podem reparar totes aquestes i altres deficiències en el paviment industrial de manera ràpida, efectiva i sense tot just interrompre l'activitat del client, se li suma també una ràpida posada en servei. 


Reparació de pegats en un paviment antilliscant

 

El grup Walraven amb seu central en Mijdrecht, Holanda, és avui una companyia internacional líder en sistemes de fixació que en aquesta ocasió per a les seves noves instal·lacions a Polinyà (Barcelona) apliquem un sistema bàsic de pintura que després de la instal·lació de tots els equips va necessitar d'un petit reajustament. 

Pegats en el paviment industrial d'una nau

 

Realitzem uns pegats industrials per a una empresa al Maresme que presentava deficiències en el paviment de la seva nau amb seriosos problemes de caigudes a nivell i pèrdua de material. Amb una actuació ràpida es va solucionar el problema sense tot just interrompre l'activitat del client.


Tractament juntes paviment industrial

 

El nostre client fabrica bobines de coure que van en uns tambors que pesen més del compte, quan roden danyen el paviment i les diferències de pes fan que les pastilles del formigó presentin diferències; les tractem correctament i com noves.

Reparació juntes i fissures d'un paviment

 

El nostre client té una de les discoteques amb millors vistes de Barcelona en la planta 26, amb alguns problemes per execució defectuosa en origen del paviment va confiar en la nostra experiència per a reparar les fissures i recuperar el paviment en el menor temps possible.. 


Pegats cimentosos per a paviments industrials

 

Reparació amb uns pegats cimentosos d'alta resistència i ràpida posada en servei en un paviment industrial deteriorat amb l'ús. 


Avantatges de segellar les juntes


 

El segellament de les juntes proporciona estanquitat enfront d'agents agressius a més de millorar l'estètica i evitar l'acumulació de brutícia. En les juntes estàtiques el moviment relatiu entre les parts adjacents és minimitzat pels detalls de construcció o per les dimensions d'aquests i no sotmeten a esforç als productes segellessis pel que qualsevol sistema és adequat per al seu tractament, sent els rígids els majorment utilitzats.

 

Les juntes amb moviment sotmeten al sellante a cicles d'esforç degut al desplaçament relatiu entre les parts adjacents. Entre elles trobem les juntes de dilatació i les de lliurament o perimetrals. En aquests casos les massilles elàstiques, fluides ( només per a aplicació horitzontal ) o tixòtropes, són les aconsellades.

On es recomana aquest tractament de juntes i fissures?


 

Adecuats per a paviments industrials on es donin casos en els quals els cants de la junta siguin de formigó poc porós. Pot augmentar-se l'adherència impregnant prèviament amb imprimación. L'ús d'una imprimación adequada per a tota mena de suport i de sellante assegura una correcta adhesió de la massilla als llavis de la junta, al mateix temps que endureix la superfície i fixa la pols. Per a juntes en immersió permanent l'ús de imprimación és ineludible.

 

Les massilles de segellament han de treballar en les condicions per a les quals han estat dissenyades i això incideix especialment en el dimensionament de la junta on s'aplicarà. La junta ha de tenir la secció adequada per a acomodar-se a la capacitat de moviment indicada en les característiques tècniques de la massilla sempre tenint en compte que la relació amplària/profunditat haurà de ser 2:1 perquè la massilla treballi òptimament sense tensions.

 

L'ús prolongat d'un paviment industrial sotmès a forts canvis en el seu estat fa que sumat a l'estat del suport sobre el qual va ser aplicat sofreixi esquerdes, fissuracions, cops, contaminacions per abocaments, etc.. cal tenir en compte que els materials i sistemes per a paviments de resines han evolucionat i evolució gairebé de manera ininterrompuda des de fa molts anys.

Quins aspectes s'han de tenir en compte?


 

En juntes estretes o amples la relació ha de variar. La profunditat mínima serà de 10mm i l'amplària màxima de 35mm.

 

L'ajust de la profunditat es realitza amb l'ajuda del fons de junta, un cordó de polietilè de cèl·lula tancada de major secció que l'ample de la junta, material que controla el gruix i consum de la massilla, dóna curvatura, fa de suport del segellador i al mateix temps evita que aquest s'adhereixi per a disposar de llibertat de moviment.

 

El moment ideal per a efectuar el segellament d'una junta de moviment és quan aquesta es troba en el terme mitjà de la seva obertura.

 

Qualsevol sòl o paviment industrial necessita d'un manteniment específic que reforci la seva vida útil, en algunes ocasions són els nostres equips d'aplicació i professionals els que realitzen aquests contractes de manteniment i en altres situacions més senzilles donem suport als clients per a treure el millor partit al sòl industrial que hem aplicat en la seva empresa.

Aportem solucions per a la reparació de terres industrials


 

Hi ha graus d'actuació que s'adeqüen perfectament a la inversió que el client pugui destinar a això a cada moment sense pèrdua de qualitat en l'execució de les reparacions.

 

Els materials de segellament elàstics poden ser de naturalesa química variada. Per al correcte funcionament del material de segellament és indispensable una preparació i dimensionament de la junta.

 

El suport en el qual s'aplicarà el segellador ha de preparar-se convenientment, assegurant que no presenti parts febles ni menyspreables. L'interior de la junta ha d'estar sec i net de pols, greix o qualsevol material que impedeixi una bona adherència.

Demani un pressupost per reparar les seves juntes i fissures


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.