Reparació juntes i fissures en sòls i paviments industrials Barcelona

 

En tots els casos amb l'ús prolongat i una activitat frenètica es produeix un desgast del paviment i és quan nosaltres podem aportar solucions en la reparació de juntes, fissures, coqueras, petits desnivells per a sòls i paviments industrials a Barcelona, prolongant així la vida d'aquests i reduint considerablement la despesa en noves rehabilitacions per part del client.

Aplicacions pràctiques de masillado de juntes, fissures, pegats i petits cops


Reparar juntes i esquerdes en sòls i paviments continus


Cada paviment és el resultat d'una necessitat de l'estat actual del mateix i l'ús final al qual s'ha de destinar, tots els sistemes són realitzats a mesura però aquí reflectim els més habituals o adequats a aquesta mena d'activitat per a tenir una orientació dels mínims viables perquè cada projecte sigui realitzat amb èxit.  Sol·liciti el seu pressupost.


Pegats en paviments industrials


Disme Group és una empresa especialitzada en PLV, expositors, dissenys, fabricació i instal·lació d'interiors comercials, amb un paviment castigat per l'ús en zones molt concretes van comptar amb nosaltres per a posar pegats les zones i continuar amb la seva activitat. Sol·liciti el seu pressupost.Masillat d'impactes en el paviment industrial


La reparació de fissures, petits impactes, etc.. en l'aplicació de paviments industrials és una part fonamental per a aconseguir un bon resultat, per això haurà de comptar amb una empresa de paviments amb experiència sobre el terreny. Sol·liciti el seu pressupost.


Masillat de juntes, forats i petits impactes


Podem reparar totes aquestes i altres deficiències en el paviment industrial de manera ràpida, efectiva i sense tot just interrompre l'activitat del client, se li suma també una ràpida posada en servei. Sol·liciti el seu pressupost.Reparació de pegats en un paviment industrial antilliscant


El grup Walraven amb seu central en Mijdrecht, Holanda, és avui una companyia internacional líder en sistemes de fixació que en aquesta ocasió per a les seves noves instal·lacions a Polinyà (Barcelona) apliquem un sistema bàsic de pintura que després de la instal·lació de tots els equips va necessitar d'un petit reajustament.  Sol·liciti el seu pressupost.


Pegats en el paviment industrial d'una nau


Realitzem uns pegats industrials per a una empresa al Maresme que presentava deficiències en el paviment de la seva nau amb seriosos problemes de caigudes a nivell i pèrdua de material. Amb una actuació ràpida es va solucionar el problema sense tot just interrompre l'activitat del client. Sol·liciti el seu pressupost.Tractament juntes paviment industrial


El nostre client fabrica bobines de coure que van en uns tambors que pesen més del compte, quan roden danyen el paviment i les diferències de pes fan que les pastilles del formigó presentin diferències; les tractem correctament i com noves. Sol·liciti el seu pressupost.


Reparació juntes i fissures d'un paviment en mal estat


El nostre client té una de les discoteques amb millors vistes de Barcelona en la planta 26, amb alguns problemes per execució defectuosa en origen del paviment va confiar en la nostra experiència per a reparar les fissures i recuperar el paviment en el menor temps possible.. Sol·liciti el seu pressupost.Pegats cimentosos per a paviments industrials


Reparació amb uns pegats cimentosos d'alta resistència i ràpida posada en servei en un paviment industrial deteriorat amb l'ús. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.