Preparació del suport en paviments industrials a Barcelona

 

Els peus de qualsevol reparació industrial a l'aplicació de sòls i paviments industrials de resines a Barcelona, és fonamental entendre com està el suport actual, si presenta bona resistència mecànica, si té contaminació per olis, si hi ha humitat per nivell freàtic, si presenta figuracions, etc... només d'aquesta manera tindrem èxit en qualsevol sistema proposat al client. S'ha de prestar especial atenció a aquest punt de l'aplicació ja que ens condueix directament a l'èxit si escoltem el que ha de dir-nos el paviment.

COM REPARAR I PREPARAR PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES?

 

Tenim múltiples tipus de suports i situacions en les obres que afrontem diàriament i això ha generat que tinguem tot tipus de maquinària per a resoldre tots els contratemps possibles, preparant així qualsevol tipus de suport amb garanties.

 

Val la pena invertir temps en la valoració de l'estat general del suport, si presenta bon aspecte, no té fissures, no hi ha contaminació per abocaments d'olis, no hi ha humitat en el mateix i podem aplicar qualsevol tipus de sistema en base solvent, 100% sòlids, etc..

 

Entendre el que ens diu un vell paviment industrial al qual volem renovar és crucial per a l'aplicació amb èxit d'un paviment continu de resines de qualsevol tipus.

QUINES PREPARACIONS DEL SUPORT REALITZEM?

 

Els nostres inicis en l'aplicació de sòls i paviments industrials de resines, pintures industrials, sòls continus, preparació de suports, etc.. té començament fa 29 anys i a continuació podrà veure una mostra dels nostres treballs en el sector. A més sempre pot veure l'etiqueta "Preparació suport" per a veure més treballs.

Aplicacions pràctiques de dinanovat, granallat, lliuraments a zero i descontaminació


Preparació paviments industrials en hospitals


Des de Grup Pavin - Paviments industrials us volem mostrar el detall de la preparació del suport en un paviment industrial aplicat per a una cuina. Punt fonamental perquè el sistema que aplicarem en resines sigui d'allò més satisfactori.Sol·liciti el seu pressupost.


Preparació paviments industrials amb canals i embornals


Ens anem a Terol per a la reparació de canals i embornals en un paviment industrial continu, on s'aplicarà el mateix ral que la resta per a continuar sense salts en el mateix i obtenir resultats idèntics. Sol·liciti el seu pressupost.Preparació paviments industrials amb rampes


Les reparacions en els paviments industrials per a locals comercials han de ser duradors, resistents i decoratius, tot en una mateixa solució que afavoreixi també la continuïtat del mateix evitant caigudes a nivell o barreres arquitectòniques. Sol·liciti el seu pressupost.


Preparació paviments industrials amb granallat


Realitzem la preparació d'un suport mitjançant granallat per a la correcta aplicació d'un paviment industrial de resines; en aquesta ocasió per a uns 650 m² aproximadament sobre una vella rajola que s'anivellés i segellarà per a aquest magatzem logístic a Barcelona. Sol·liciti el seu pressupost.Preparació paviments industrials amb embornals i reixetes


Tenir eina l'eina adequada ens permet reparar bé els detalls en els lliuraments amb embornals, canals, pilars, etc... facilitant el treball d'aplicació i garantint un acabat excepcional. Sol·liciti el seu pressupost.


Preparació paviments industrials amb lliuraments a zero


És una pregunta molt comuna en totes les visites tècniques que realitzem als clients i que presenten alguna diferència de nivell en els paviments entre sales. Veuran aquí un lliurament a zero amb el paviment existent sense problemes i amb garanties.Sol·liciti el seu pressupost.Preparació paviments industrials per a molls de càrrega


Preparar la superfície d'un sòl industrial a Barcelona abans d'aplicar un sistema de resines és potser un dels punts més importants de qualsevol aplicació en paviments industrials. Sol·liciti el seu pressupost.


Eines per a la preparació de sòls industrials


Comptar amb els equips de treball adequats és fonamental per a l'èxit de qualsevol preparació en sòls i paviments industrials de Barcelona, igual que ho són les eines que usen. Sol·liciti el seu pressupost.Preparació paviments industrials mitjançant dianovat


És un dels tractaments del suport en sòls i paviments industrials de Barcelona més habituals i consisteix a passar una màquina de discos amb diamant i aspiració industrial que obren el porus del suport per a un correcte ancoratge de la resina que col·loquem a posteriori. Sol·liciti el seu pressupost.


Reparación pavimentos industriales contaminados


En moltes visites tenim suports contaminats per olis en els sòls i paviments industrials i encara que dolgui en preu per metre quadrat del tractament és el millor per a no haver de pintar de nou a l'any o dos anys següents. Sol·liciti el seu pressupost.Preparació paviments industrials en pàrquings a Barcelona


Dianovat del paviment industrial en un pàrquing públic en el Barri de Sant Andreu de Barcelona, deixant preparada la superfície per a l'aplicació d'un paviment continu de resines.Sol·liciti el seu pressupost.


Preparació paviments industrials en garatges


Tractament del suport mitjançant dianovat i aspiració industrial per a garatges públics a Barcelona, on posteriorment s'aplicarà un sistema de resines bàsic anti pols.  Sol·liciti el seu pressupost.Preparació paviments industrials per a restaurants


Per al nostre client que dóna més de 300 menús al dia en Castellbisbal ( Barcelona ) realitzem la posada a punt de tot el paviment industrial en la zona de cuines, cambres i rebost per a facilitar l'ús i continuar creixent.  Sol·liciti el seu pressupost.


Preparació paviments industrials exhaustives


Es podria dir que és una FAQ ( Frequently Asked Question en anglès ), anem el que és una pregunta habitual dels nostres clients, aquí veiem com resolem els lliuraments, retallades, etc.. amb elements fixos en el paviment que no es poden moure. Sol·liciti el seu pressupost.Preparació paviments industrials anti pols


Reparació d'un sòl industrial de resines per al nostre client que és referent en el món de la il·luminació preparem el suport abans d'aplicar un sistema bàsic de pintura epoxi en la seva nau de Cardedeu. Sol·liciti el seu pressupost.


Preparació paviments industrials amb pegats


Preparació del suport en un paviment industrial d'indústria alimentària amb pegats inclosos abans de l'aplicació d'un paviment de resines antilliscant en 3-4 mm de gruix i homologat sanitàriament.  Sol·liciti el seu pressupost.