Mitges canyes sanitàries en sòls i paviments industrials Barcelona

 

Els sòls i paviments industrials a Barcelona per a indústries de tota mena demanen terminacions amb mitges canyes sanitàries, treballs realitzats per Grup Pavin molt sovint, ja que cal revestir part de la paret per a obtenir una màxima estanquitat i resistència química ( notablement en zones de producció cubetes de retenció,... ), així com facilitar la neteja en angles rectes.

Aplicacions pràctiques de mitja canya o escocia sanitària per a paviments de resines


Detall mitja canya en panell sanitari en pastisseria


Una de les pastisseries més innovadores de Montcada i Reixac que aposta per un paviment industrial per a tota la zona de preparació i aquí especialment cal parar esment al detall en la mitja canya sanitària, que facilita enormement la neteja del paviment. Sol·liciti el seu pressupost.


Mitja canya sanitària per al sector carni


Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Sol·liciti el seu pressupost.Mitges canyes sanitàries per a sòls industrials


Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Sol·liciti el seu pressupost.

Mitja canya sanitària per a paviments industrials a Barcelona

Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.