Mitges canyes sanitàries en paviments industrials Barcelona

 

Els sòls i paviments industrials a Barcelona per a indústries de tota mena demanen terminacions amb mitges canyes sanitàries, treballs realitzats per Grup Pavin molt sovint, ja que cal revestir part de la paret per a obtenir una màxima estanquitat i resistència química ( notablement en zones de producció cubetes de retenció,... ), així com facilitar la neteja en angles rectes.

QUÈ SÓN LES MITGES CANYES SANITÀRIES EN PAVIMENTS CONTINUS?

 

Es denominen mitges canyes sanitàries o escocia sanitària als arrodoniments còncaus de l'angle format entre el faldó de la coberta i qualsevol element que sobresurti d'aquesta, estan formades per un cant rodó de massilla dur-elàstica i posteriorment donant un acabat de segellament amb resina.

QUANTS TIPUS DE MITGES CANYES HI HA PER A PAVIMENTS INDUSTRIALS?

 

Podem distingir entre 2 tipus de mitges canyes:

 

  • Mitges canyes o escocia sanitària
  • Mitges canyes o escocia sanitària de PVC

PER A QUÈ SERVEIXEN LES MITGES CANYES SANITÀRIES DE RESINES?

 

Comunament es realitza la formació de la mitja canya sanitària perimetral de 3 cm x 3 cm en els mateixos materials, colors i acabats que la resta del sistema executat en tot el paviment industrial.

QUINA MESURA HAN DE TENIR LES MITGES CANYES SANITÀRIES PER A PAVIMENTS INDUSTRIALS?

 

Comunament es realitza la formació de la mitja canya sanitària perimetral de 3 cm x 3 cm en els mateixos materials, colors i acabats que la resta del sistema executat en tot el paviment industrial.

EN QUINA MENA D'INDÚSTRIES TROBEM LES MITGES CANYES?

 

Els sòls i paviments industrials per a indústries de tota mena demanen terminacions amb mitges canyes sanitàries o escocias sanitàries.

QUINS AVANTATGES TÉ APLICAR MITJA CANYA SANITÀRIA EN EL PAVIMENT?

 

Les mitges canyes faciliten enormement una neteja integral del paviment en qualsevol entorn industrial ja que evita l'acumulació de brutícia en angles rectes.

QUINES NETEGES INDUSTRIALS DEL SUPORT REALITZEM?

 

Els nostres inicis en l'aplicació de sòls i paviments industrials de resines, pintures industrials, sòls continus, preparació de suports, etc.. té començament fa 29 anys i a continuació podrà veure una mostra dels nostres treballs en el sector. A més sempre pot veure l'etiqueta "Mitges canyes sanitàries" per a veure més treballs.


Detall mitja canya en panell sanitari en pastisseria


Una de les pastisseries més innovadores de Montcada i Reixac que aposta per un paviment industrial per a tota la zona de preparació i aquí especialment cal parar esment al detall en la mitja canya sanitària, que facilita enormement la neteja del paviment. Sol·liciti el seu pressupost.


Mitja canya sanitària per al sector carni


Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Sol·liciti el seu pressupost.Mitges canyes sanitàries per a sòls industrials


Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Sol·liciti el seu pressupost.

Mitja canya sanitària per a paviments industrials a Barcelona