Manteniment i neteja de terres industrials


 

En tots els sòls i paviments industrials de Barcelona s'ha de realitzar un manteniment o neteja, per això Grup Pavin subscriu amb tots els clients que així ho desitgin contractes de manteniment que assegurin el correcte ús i gaudi d'aquests, prolongant així la vida d'aquests i reduint considerablement la despesa en noves rehabilitacions per part del client. Oferim a tots els nostres clients o empreses que ja tenen un paviment industrial aplicat en les seves instal·lacions la possibilitat de netejar-lo de manera adequada, prolongant així la seva vida útil.

 

QUÈ ÉS LA NETEJA INDUSTRIAL EN PAVIMENTS DE RESINES?


 

Neteja industrial és una definició que engloba diferents tècniques, accions i productes que s'utilitzen per a una correcta higiene industrial evitant factors contaminants que poden ser nocius per a la salut dins de l'àmbit d'una indústria.

 

Per a netejar una superfície cal tenir en compte diferents factors abans de realitzar aquesta neteja. Depèn de quin sigui la naturalesa de la brutícia que desitgem netejar utilitzarem tècniques o productes de neteja diferents.

 

Gràcies a la neteja industrial aconseguim mantenir la seguretat i higiene en la indústria actual. A Espanya s'utilitzen les directrius marcades per la CE per a complir les normes de seguretat i higiene que són les que marquen les pautes i procediments a seguir en cada cas i indústria.

 

 

Manteniment i neteja de sòls a Barcelona

 

En la majoria de les visites tècniques que realitzem és un dubte molt habitual, el client té seriosos dubtes del manteniment i neteja en el seu paviment, i que aquest es pugui mantenir o netejar de manera molt senzilla. 

Demostració neteja paviments industrials

 

Ens desplacem a casa del client i realitzem una demostració sense cap compromís per la seva part per a instruir als seus operaris en la millor manera de mantenir net el seu nou o vell paviment industrial.


Quines tècniques de neteja hi ha per a terres industrials?


 

La neteja industrial és una pràctica que ha evolucionat molt amb el temps, en l'actualitat existeixen multitud de tècniques i productes químics e per als diferents escenaris a netejar.

 

Tècnica de la doble galleda

 

El sistema de doble galleda és un dels més eficaços a l'hora de desinfectar superfícies en diferents sectors. Aquest sistema consisteix en la utilització de productes químics de neteja, aigua, un pal de fregar i una galleda per a mochar que tingui dos contenidors per a posar l'aigua i els productes de neteja. D'aquesta manera una vegada passat el mocho o baieta es poden netejar en el contenidor per a esbandida evitant d'aquesta manera contaminar l'aigua neta.

 

 

Desinfecció amb productes químics

 

La desinfecció de superfícies en una tècnica necessària i obligada per llei sobretot en la indústria alimentària. L'ús de productes químics permet l'eliminació de bacteris i microorganismes perjudicials per a la higiene dins d'una indústria. in els productes químics que utilitzem per a la neteja industrial seria impossible desinfectar moltes zones de fàbriques i naus industrials. En el mercat existeixen avui dia una àmplia gamma de productes químics de neteja i cadascun s'haurà d'utilitzar en funció de la brutícia que es desitgi netejar.

 

 

Arrossegament humit

 

En la indústria està prohibit la neteja amb escombratge en sec, aquesta tècnica està obsoleta està demostrat que l'única cosa que aconsegueixes amb la neteja d'escombratge en sec és moure pols i bacteris d'un lloc per a un altre. En el seu lloc s'utilitza la tècnica de neteja d'arrossegament humit que consisteix a passar una baieta o pal de fregar humit per la zona a netejar o desinfectar. Aquest tipus de neteja es caracteritza per ser la més utilitzada en neteja professional per a sòls de fàbriques.

Productes de neteja industrial - Què són i per a què serveixen?


 

Els productes de neteja industrial són productes químics especialment formulats per a netejar i desinfectar diferent tipus de superfícies i indústries, Des de la indústria d'aliments a la indústria manufacturera. Sense els productes de neteja sofrirem l'atac de bacteris i microorganismes que es troben en el nostre entorn.

 

En la indústria és fàcil desenvolupar entorns favorables per a la multiplicació d'agents perjudicials per a la nostra salut. Per a evitar aquest problema s'utilitzen productes de neteja professional per a netejar fàbriques.

 

En l'actualitat els productes de neteja industrial exerceixen una funció molt important en el nostre dia a dia a dia degut a la seva gran eficàcia en les labors de neteja i desinfecció. En netejadors industrials tenim una àmplia gamma de productes industrials dedicats a aquest efecte preocupant-nos perquè com sempre de satisfer les necessitats de tots els nostres clients.

Què són els productes de neteja industrial per a terres?


 

Es tracta de productes químics la composició dels quals està constituïda principalment per aigua i compostos químics que formen ponts d'hidrogen amb els hidrògens de l'aigua o que s'uneixen a ells com l'amoníac o el clor. Així doncs poden considerar-se productes de neteja industrials, els detergents i sabons, desgreixadors, netejadors i rentavaixelles.Aquests productes químics no solament eliminen la brutícia si no que també tenen un gran poder desinfectant de les superfícies sobre les quals s'apliquen, inclusivament de la pròpia pell.

Per a què serveixen els productes de neteja industrial?


 

Aquests productes són aptes per a ser utilitzats en moltes superfícies i la seva composició varia depenent del material sobre el qual estigui destinat a aplicar-se. Així doncs hi ha productes especialitzats per a la fusta, per als metalls, per a la pell humana, per a la roba etc. És per això que és molt important llegir l'etiqueta de cadascun dels nostres productes a fi de triar el que millor s'adapti a les nostres necessitats ja que cadascun d'ells és eficaç en el seu camp i ha de ser utilitzat correctament i per a allò que està destinat a ser usat.

Demani un pressupost per netejar el seu paviment


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.