Manteniment i neteja de sòls i paviments industrials Barcelona

 

En tots els sòls i paviments industrials de Barcelona s'ha de realitzar un manteniment o neteja, per això Grup Pavin subscriu amb tots els clients que així ho desitgin contractes de manteniment que assegurin el correcte ús i gaudi d'aquests, prolongant així la vida d'aquests i reduint considerablement la despesa en noves rehabilitacions per part del client. Oferim a tots els nostres clients o empreses que ja tenen un paviment industrial aplicat en les seves instal·lacions la possibilitat de netejar-lo de manera adequada, prolongant així la seva vida útil.

Aplicacions pràctiques de neteja, descontaminació i manteniment en el paviment industrial


Manteniment i neteja de sòls a Barcelona


Neteja del paviment amb una màquina netejadora estàndard per a paviments i detergents neutres o alcalins, seguits d'aclarit. El paviment industrial ha de ser rugós per seguretat, aquest es neteja de manera diferent, senzilla que a més estalvia molt temps. Sol·liciti el seu pressupost.


Demostració neteja paviments industrials


Ens desplacem a casa del client i realitzem una demostració sense cap compromís per la seva part per a instruir als seus operaris en la millor manera de mantenir net el seu nou o vell paviment industrial. Sol·liciti el seu pressupost.Limpieza y mantenimiento de los pavimentos industriales


En la majoria de les visites tècniques que realitzem és un dubte molt habitual, el client té seriosos dubtes del manteniment i neteja en el seu paviment, i que aquest es pugui mantenir o netejar de manera molt senzilla. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.