Morters autonivellants per a sòls i paviments industrials Barcelona

 

En general en qualsevol regularització de sòls i paviments industrials amb morters autonivelantes per a l'aplicació de resines és fonamental entendre com està el suport actual. Pel que gairebé sempre necessita una regularització prèvia per a deixar el més llis possible el paviment a fi d'aplicar un bon sistema continu de resines sense deficiències. Tots els morters autonivelantes que emprem són de resistència industrial conforme a la Norma EN-13813: CT-C40-F10-A22. Transitable peatonalmente 4-6 hores | Trànsit rodat 24 hores | Càrregues 72 hores.

Aplicacions pràctiques de morters autonivelantes, farciments i regularització de suports


Regularització paviments industrials amb cimentosos a Barcelona


Un altre cas d'anivellament abans d'aplicar un sistema de resines, tingueu en compte que passar una dianova i pintar a corró no cobreix les irregularitats del paviment... la màquina per si sola no fa miracles i la resina deixa un gruix de micres que no són centímetres! Sol·liciti el seu pressupost.


Regularització paviments industrials decoratius


L'anivellament d'un suport com un camp de patates serà un pas molt important en la millora del mateix així com un cost afegit però necessari per a un bon acabat. A poc a poc el client va entenent els gruixos que es manegen en aquesta mena de paviments. Sol·liciti el seu pressupost.Regularització paviments industrials de supermercat


En aquest cas veiem l'anivellament i execució d'un paviment per a un Bon Preu en la zona de magatzem en 2 diumenges per a no interrompre l'activitat. El comerç podia continuar funcionant des de les 5.00 am del dilluns sense major complicació. Sol·liciti el seu pressupost.


Regularització paviments industrials en restaurants


Realitzem la regularització del suport amb un morter autonivelante 6 mm de gruix per a la cuina d'un restaurant a Barcelona, per a posteriorment cobrir amb un sistema de metil metacrilat 5-6 mm amb capa elàstica. Sol·liciti el seu pressupost.Regularització paviments industrials logístics


Exemple de l'aplicació industrial d'un morter autonivelante a Barcelona per a deixar completament acabada una solera amb irregularitats en la zona de magatzematge en altura. Sol·liciti el seu pressupost.


Regularització paviments industrials per a naus de lloguer


Hi ha superfícies que es volen recuperar amb un mínim d'inversió, en aquesta ocasió vam mostrar l'execució de 4 mostres per a la regularització d'una nau industrial a Barcelona. Sol·liciti el seu pressupost.Morters autonivelantes per a regularització de sòls


Exemple de l'aplicació industrial d'un morter autonivellant a Barcelona per a deixar completament acabada una solera amb irregularitats en una boutique del Passeig de Gràcia.  Sol·liciti el seu pressupost.


Regularització paviments industrials en naus


Aplicació d'un morter autonivellant per a la recuperació d'un paviment en mal estat i que posteriorment cobrirem amb un sistema de resines molt complet química i mecànicament.  Sol·liciti el seu pressupost.Regularització paviments industrials zona de càrrega


Regularitzar sòls industrials a Barcelona és necessari en més d'una ocasió i fer-ho amb morters autonivelantes cimentosos és el més habitual.  Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.