Reparació de paviments industrials A CATALUNYA

 

És la part més important per a tenir èxit en la reparació dels sòls i paviments industrials de resines a Barcelona ja que l'estat del suport, base o sub base determinarà el sistema o combinació d'ells a aplicar, això influeix directament en el cost de l'aplicació. A millor preparació del suport millors paviments continus. 

 

  • Preparació del suport amb dianovat, granallat o fresat 
  • Morters autonivellants per a paviments industrials
  • Reparació juntes i fissures en paviments industrials 
  • Manteniment paviments industrials
  • Mitges canyes sanitàries per a paviments industrials 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


COM REALITZAR UNA CORRECTA REPARACIÓ DE PAVIMENTS DE FORMIGÓ PER A l'APLICACIÓ DE QUALSEVOL SÒL DE RESINA?

 

Des de Grup Pavin i com a empresa de pavimentació industrial a València tractarem d'explicar el perquè s'han de prendre decisions importants i contrastades professionalment abans de l'aplicació de resina epoxi en un paviment industrial, veurem dianovados, granallados, fresats, escatats, aspirats, tractament de superfícies contaminades, lliuraments a zero, etc.. tot el necessari per a un treball de primera.

 

La preparació de sòl industrial tant en paviments rígids com paviments flexibles està subjecta al compliment de requisits com a resistència a l'abrasió, resistència a la perforació, resistència a les agressions climàtiques ( sòls de resina exteriors ), estabilitat en el seu color segons la carta ral i resistència als agents químics. Haurà de suportar les conseqüències d'un ús continuat.

 

De manera habitual hi ha reparacions que dur a terme en els paviments de formigó per a empreses amb un ús industrial o logístic. Segurament quan es va construir el paviment industrial de l'empresa, es van dur a terme totes preparacions i cures durant el procés, però és cert que solen sorgir deficiències i desperfectes durant la vida útil d'una solera de formigó.

 

Sempre hi ha temor de veure's obligats a paralitzar les activitats empresarials a causa d'aquests treballs de reparació, però sense cap dubte el manteniment d'un paviment de formigó acostuma a ser més breu i econòmic que la reconstrucció total d'aquest.

 

Com a empresa de pavimentació industrial a València estem acostumats al maneig de materials amb posades en servei ultraràpides que a penes interrompen l'activitat.

 

La nostra recomanació per al personal encarregat del manteniment en l'empresa és la d'estar atents davant l'aparició d'esquerdes en el paviment, ja que sol és senyal inequívoc que el sòl de formigó comença a deteriorar-se.

 Neteja Copia el text


Què és un paviment industrial?

 

El paviment industrial és un sòl amb característiques pròpies, utilitzat, com el seu nom indica, en indústries, fàbriques i parcs empresarials.

 

En aquest tipus es realitzen activitats de producció o emmagatzematge com, per exemple, algun tipus de ensambladora o de producció d'aliments.

 

La preparació de sòl industrial està subjecta al compliment de requisits com a resistència a l'abrasió, resistència a la perforació, resistència a les agressions climàtiques ( sòls exteriors ) i resistència als agents químics. Haurà de suportar les conseqüències d'un ús continuat.

QUINS TRACTAMENTS DE PREPARACIÓ, REPARACIÓ I MANTENIMENT REALITZEM EN LA CONSERVACIÓ DE PAVIMENTS INDUSTRIALS DE FORMIGÓ?

 

En qualsevol aplicació de sòls i paviments industrials amb resines no es pot saltar el primer pas que és reconèixer l'estat del suport en tota la seva magnitud i adoptar les mesures necessàries per a tractar-lo correctament.

 

Quan l'empresa té sòls industrials de formigó i s'observa que presenta trencament en les vores de les juntes, és el moment de fer la reparació de juntes a temps i t'evites haver de reemplaçar tot el sòl danyat.

 

O, si el cas és que el sòl industrial presenta resquebrajamiento, llavors va arribar el moment de la reparació de fissures.

 

Això necessita que es faci un diagnòstic de la causa del faci fallida del sòl i la seva eliminació, aplicant els procediments que amerite la reparació.

 

Si atens aviat el resquebrajamiento del sòl, estaries fent una reparació parcial de la llosa, possiblement havent només d'emplenar les fissures, o probablement cal eliminar i reemplaçar petites àrees de concret. Això només ho sabrem fent l'avaluació del sòl.

 

Però si el teu sòl industrial és d'asfalt i per l'ús, més les agressions climàtiques, ja està presentant pèrdua de l'asfalt i, per tant presenta buits i zones enfonsades, llavors cal reparar-lo fent pegats de paviments, tractant només les àrees afectades.

 

Donat el cas que el teu sòl sigui de paviment i està presentant quebraduras, trencament en les juntes, o estan desprenent-se parts de la placa, això indica que és l'inici de la seva deterioració.

 

Aquesta condició la podem millorar realitzant reparació de paviments de manera parcial o profunda segons sigui el resultat de l'avaluació que fem.

 

Actualment, és comú que els conjunts residencials o instal·lacions per a la recreació comptin amb paviments de formigó imprès en jardins, parcs, patis, rampes, aparcaments, perímetres de piscines.

 

Per a aquestes instal·lacions oferim fer la reparació en paviments formigó amb el nostre personal capacitat i amb experiència, perquè puguis continuar gaudint de l'acolliment i bellesa que es brinda en aquests espais.

 

Tingues en compte que una reparació primerenca et deixarà grans beneficis, quant a invertir menor temps en la recuperació del sòl industrial i menor cost per a la seva recuperació.


QUAN REALITZAR LA REPARACIÓ D'UN PAVIMENT DE FORMIGÓ SÒL DE RESINES O PAVIMENT INDUSTRIAL DE QUALSEVOL TIPUS?

 

Abans de realitzar l'aplicació de resines a corró, plana o per abocament de material ( en el pla d'una aplicació completa ); des del punt de vista de la finestra de temps per a poder realitzar-lo, es pot fer en horari laboral, caps de setmana, festius o torns de nit.

 

Els sòls d'industrials, malgrat ser preparats sota les exigències de resistència per a totes les condicions extremes als quals són sotmesos, sempre es deterioren amb el pas del temps.

 

Per a conservar-los és necessari realitzar en ells reparacions amb personal especialitzat en aquesta matèria i poder continuar utilitzant-los.

Quan es necessiti reparar el sòl industrial, poden contractar el nostre servei, som una empresa que utilitzem els millors materials i maquinària del sector per a reparar sòls industrials, oferint treballs de la millor qualitat.

 

Ens dediquem al treball de les reparacions de sòls industrials, d'empreses, indústries, com del tipus decoratiu emprat en residències i altres espais.

 

Només has de plantejar el teu cas i nosaltres, amb el nostre equip, farem una avaluació del sòl, planifiquem tot el que es farà, les eines que s'empraran i calculem els costos, perquè la reparació sigui una realitat.

Per què tenir presents aquestes tècniques de reparació?

 

Qualsevol paviment industrial que sigui susceptible de rebre una aplicació de resines per a segellar-ho, protegir-ho i dotar-ho d'entitat pròpia per a un desenvolupament de l'activitat prevista, ha de comptar amb una EXHAUSTIVA preparació del suport i totes les seves patologies prèvies per a aconseguir l'èxit.

 

QUI FA EL TREBALL DE PAVIMENTACIÓ? Personal propi, qualificat, entrenat i estudiat per a entendre les necessitats del sòl a fi d'aconseguir un acabat excel·lent.


QUALS SÓN LES PROBLEMÀTIQUES MÉS HABITUALS EN ELS PAVIMENTS DE FORMIGÓ?

 

Les problemàtiques més habituals en la instal·lació dels paviments de formigó apareixen per procediments mal executats, desperfectes en la superfície preexistent, mal ús del sòl de formigó, mal estat de les resines epoxi ( sol ser un percentatge molt baix, però ocorre algunes vegades ), planificació deficient de la solera de formigó, humitat excessiva per remunti capil·lar ( pel fet que la base no està ben aïllada el terreny on es va construir ), temperatures de treball extremes ( per a això en entorns molt exigents es prescriuen els sòls de resina amb poliuretà ciment per a paviments amb altes exigències químiques i mecàniques per a paviments industrials ) , etc.

 

Els sospitosos habituals en els paviments industrials de formigó i que apareixen sempre en primer terme, amb un clar signe de deterioració són les fissures i que per desgràcia és el desencadenant de tots els altres problemes associats ( sots, trencaments, etc.. ).

 

A tenor d'això, poden causar el despreniment de trossos del sòl de formigó, deixant indefensa a la base de la solera de formigó, sent les conseqüències més greus a curt termini si no es realitza el degut manteniment en qualsevol dels diferents paviments industrials que s'apliquen normalment en indústria.

 

Un altre punt en els paviments industrials capaç de generar problemes a mitjà termini són les juntes en el formigó, a l'ésser aquestes espais en els quals s'arriba a filtrar la humitat i la pols. Amb el temps, les esquerdes poden estendre's, eixamplar-se i fins i tot interconnectar-se entre si.


COM PREPARAR EL SUPORT ABANS D'APLICAR SÒLS DE RESINA CONTINUS?

 

Els peus de qualsevol reparació industrial de sòls de resina en els paviments industrials de l'empresa, és fonamental entendre com està el suport actual, si presenta bona resistència mecànica, si té contaminació per olis, si hi ha humitat per nivell freàtic, si presenta figuracions, etc... només d'aquesta manera tindrem èxit en qualsevol sistema proposat al client.

 

S'ha de prestar especial atenció a aquest punt de l'aplicació ja que ens condueix directament a l'èxit si escoltem el que ha de dir-nos el paviment.

 

Tenim múltiples tipus de suports i situacions en les obres que afrontem diàriament i això ha generat que tinguem tot tipus de maquinària per a resoldre tots els contratemps possibles, preparant així qualsevol tipus de suport amb garanties.

 

Val la pena invertir temps en la valoració de l'estat general del suport, si presenta bon aspecte, no té fissures, no hi ha contaminació per abocaments d'olis, no hi ha humitat en el mateix i podem aplicar qualsevol tipus de sistema en base solvent, 100% sòlids, etc..

 

Entendre el que ens diuen els tipus de paviments industrials al qual volem renovar és crucial per a l'aplicació amb èxit d'un paviment continu de resines de qualsevol tipus.

 

Hem de conèixer: la seva duresa, resistència a l'abrasió, humitat per remunti capil·lar, planimetria, fissuracions, contaminació per abocaments constants o ocasionals d'olis, dissolvents, àcids, etc..

 

Això ben valorat ens assegurarà un èxit assegurat en l'aplicació de qualsevol paviment industrial de resines, els detalls i lliuraments amb altres paviments, paraments verticals, arquetes, desguassos, etc... és el primer que s'avalua ja que per a tots continua sent la guinda del pastís i solen ser punts de trencament que si no s'han tractat correctament poden arruïnar un bon paviment.

FRESAT

 

Les fresadores industrials són eines habituals en molts dels treballs a realitzar en l'aplicació de sòls i paviments industrials.

 

Eliminar senyalitzacions viàries, superfícies horitzontals mitjanes i grans, obrir porus en formigó, rebaixar, neteja i desoxidación de superfícies metàl·liques ( cobertes de vaixells, tancs ).. Paviments de formigó, paviments industrials, paviments de resina.

dianovat

 

Les dianovas o pulidoras amb diamant per a sòls i paviments industrials són les més habituals per a treballs.

 

Rebaixar paviments de formigó, terratzo, pintures.. Eliminar petites irregularitats.

 

Obrir porus en el paviment que facilita enormement l'aplicació de sòls de resina epoxi o poliuretans ja que ancoren correctament de manera química i mecànica. Eliminar antigues pintures epoxi, poliuretans, cautxús, etc.

granallat

 

Les granalladoras per a sòls i paviments industrials són paraules majors, màquines de majors prestacions per a aplicacions molt exigents i superfícies molt grans.

 

Tenen un ample de treball important i això ajuda a cobrir molts metres quadrats de preparació de suports en un temps molt competitiu. Rendiment: fins a 240 m² / h en formigó.


COM ANIVELLAR UN SUPORT IRREGULAR ABANS D'APLICAR SÒLS DE RESINA?

 

En la major part de les actuacions que ens encarreguen es precisa d'una capa de regularització prèvia i en molts casos no compensa aplicar sistemes de resines per l'elevat preu d'aquestes, és llavors quan apliquem un morter autonivelante industrial cimentós que ens ajudi a anivellar amb un preu competitiu el paviment en qüestió, per a un correcte ús en la zona de treball facilita al client que les seves màquines i operaris puguin fer el treball de manera més efectiva, guanyant temps i estalviant esforços, caigudes a nivell o ensopecs amb la mercaderia.

 

En general en qualsevol regularització de sòls i paviments industrials amb morters autonivelantes per a l'aplicació de resines és fonamental entendre com està el suport actual. Pel que gairebé sempre necessita una regularització prèvia per a deixar el més llis possible el paviment a fi d'aplicar un bon sistema continu de resines sense deficiències. Tots els morters autonivelantes que emprem són de resistència industrial conforme a la Norma EN-13813: CT-C40-F10-A22. Transitable peatonalmente 4-6 hores | Trànsit rodat 24 hores | Càrregues 72 hores.

 

Es tracta d'un morter compost per sorra, ciment, aigua i additiu que s'utilitza per a preparar les superfícies (tant exteriors com interiors), endurint-les, allisant-les i anivellant-les. Una de les característiques d'un morter autonivelante és l'alta fluïdesa a causa del va adherir que presenta, sent aquest material molt líquid el que li permet anivellar-se per si mateix, per això se'l denomina morter autonivelante.

 

Els morters cimentosos autonivelantes de resistències industrials s'usen en la regularització de suports que presenten deficiències o irregularitats que un paviment industrial de resines no pot corregir.

 

Un morter autonivelante s'utilitza per a millorar el suport original i poder a recobrir-lo sense problemes amb un altre revestiment. El que s'obté després de la seva aplicació és una superfície sòlida i llisa, perfecta per a treballar sobre ella.

 

Quines aplicacions té un morter autonivelante? El morter autonivelante és adequat per a interiors i exteriors d'ús intens, com a sòls industrials, i per a zones de trànsit rodat.

 

Quin gruix o gruix de capa té un morter autonivelante? El gruix o gruix de la capa d'un morter autonivelante dependrà del trànsit, de la mena de revestiment que es vagi a aplicar i del desnivell existent en la superfície.

 

Com s'aplica un morter autonivelante? El morter autonivelante requereix d'una preparació prèvia del suport mitjançant escalabornat mecànic i aspiració industrial.

  • Capa de imprimación d'alta adherència.
  • Abocament del morter autonivelante cimentós d'alta resistència per a ús industrial amb gruix 6 mm.

COM MASILLAR JUNTES, FISSURES I COPS EN ELS PAVIMENTS INDUSTRIALS DE FORMIGÓ?

 

El segellament de les juntes proporciona estanquitat enfront d'agents agressius a més de millorar l'estètica i evitar l'acumulació de brutícia. En les juntes estàtiques el moviment relatiu entre les parts adjacents és minimitzat pels detalls de construcció o per les dimensions d'aquests i no sotmeten a esforç als productes segellessis pel que qualsevol sistema és adequat per al seu tractament, sent els rígids els majorment utilitzats.

 

Les juntes amb moviment sotmeten al sellante a cicles d'esforç degut al desplaçament relatiu entre les parts adjacents. Entre elles trobem les juntes de dilatació i les de lliurament o perimetrals. En aquests casos les massilles elàstiques, fluides ( només per a aplicació horitzontal ) o tixòtropes, són les aconsellades.

 

Adequats per a sòls i paviments industrials on es donin casos en els quals els cants de la junta siguin de formigó poc porós.

 

Pot augmentar-se l'adherència impregnant prèviament amb imprimación. L'ús d'una imprimación adequada per a tota mena de suport i de sellante assegura una correcta adhesió de la massilla als llavis de la junta, al mateix temps que endureix la superfície i fixa la pols. Per a juntes en immersió permanent l'ús de imprimación és ineludible.

 

Les massilles de segellament han de treballar en les condicions per a les quals han estat dissenyades i això incideix especialment en el dimensionament de la junta on s'aplicarà. La junta ha de tenir la secció adequada per a acomodar-se a la capacitat de moviment indicada en les característiques tècniques de la massilla sempre tenint en compte que la relació amplària/profunditat haurà de ser 2:1 perquè la massilla treballi òptimament sense tensions.

 

L'ús prolongat d'un paviment industrial sotmès a forts canvis en el seu estat fa que sumat a l'estat del suport sobre el qual va ser aplicat sofreixi esquerdes, fissuracions, cops, contaminacions per abocaments, etc.. cal tenir en compte que els materials i sistemes per a paviments de resines han evolucionat i evolució gairebé de manera ininterrompuda des de fa molts anys.

 

En juntes estretes o amples la relació ha de variar. La profunditat mínima serà de 10mm i l'amplària màxima de 35mm.

 

L'ajust de la profunditat es realitza amb l'ajuda del fons de junta, un cordó de polietilè de cèl·lula tancada de major secció que l'ample de la junta, material que controla el gruix i consum de la massilla, dóna curvatura, fa de suport del segellador i al mateix temps evita que aquest s'adhereixi per a disposar de llibertat de moviment.

 

El moment ideal per a efectuar el segellament d'una junta de moviment és quan aquesta es troba en el terme mitjà de la seva obertura.

 

Qualsevol sòl o paviment industrial necessita d'un manteniment específic que reforci la seva vida útil, en algunes ocasions són els nostres equips d'aplicació i professionals els que realitzen aquests contractes de manteniment i en altres situacions més senzilles donem suport als clients per a treure el millor partit al sòl industrial que hem aplicat en la seva empresa.

 

Hi ha graus d'actuació que s'adeqüen perfectament a la inversió que el client pugui destinar a això a cada moment sense pèrdua de qualitat en l'execució de les reparacions.

 

Els materials de segellament elàstics poden ser de naturalesa química variada. Per al correcte funcionament del material de segellament és indispensable una preparació i dimensionament de la junta.

 

El suport en el qual s'aplicarà el segellador ha de preparar-se convenientment, assegurant que no presenti parts febles ni menyspreables. L'interior de la junta ha d'estar sec i net de pols, greix o qualsevol material que impedeixi una bona adherència.


QUIN TIPUS DE MANTENIMENT REALITZEM EN PAVIMENTS CONTINUS?

 

En tots els sòls i paviments industrials de Barcelona s'ha de realitzar un manteniment o neteja, per això Grup Pavin subscriu amb tots els clients que així ho desitgin contractes de manteniment que assegurin el correcte ús i gaudi d'aquests, prolongant així la vida d'aquests i reduint considerablement la despesa en noves rehabilitacions per part del client.

 

Oferim a tots els nostres clients o empreses que ja tenen un paviment industrial aplicat en les seves instal·lacions la possibilitat de netejar-lo de manera adequada, prolongant així la seva vida útil.

 

Neteja industrial és una definició que engloba diferents tècniques, accions i productes que s'utilitzen per a una correcta higiene industrial evitant factors contaminants que poden ser nocius per a la salut dins de l'àmbit d'una indústria.

 

Per a netejar una superfície cal tenir en compte diferents factors abans de realitzar aquesta neteja. Depèn de quin sigui la naturalesa de la brutícia que desitgem netejar utilitzarem tècniques o productes de neteja diferents.

 

Gràcies a la neteja industrial aconseguim mantenir la seguretat i higiene en la indústria actual. A Espanya s'utilitzen les directrius marcades per la CE per a complir les normes de seguretat i higiene que són les que marquen les pautes i procediments a seguir en cada cas i indústria.


COM APLICAR LES MITGES CANYES SANITÀRIES EN ELS SÒLS DE RESINA?

 

Els sòls de resina per als paviments industrials més habituals demanen terminacions amb mitges canyes sanitàries, en els treballs realitzats per Grup Pavin sovint cal revestir part de la paret ( 3 cm x 3 cm ) per a obtenir una màxima estanquitat i resistència química ( notablement en zones de producció cubetes de retenció,... ), així com facilitar la neteja en angles rectes.

 

Es denominen mitges canyes sanitàries o escocia sanitària als arrodoniments còncaus de l'angle format entre el faldó de la coberta i qualsevol element que sobresurti d'aquesta, estan formades per un cant rodó de massilla dur-elàstica i posteriorment donant un acabat de segellament amb resina; ja que en el nostre cas no apliquem mitja canya sanitària pvc.

 

Comunament es realitza la formació de la mitja canya sanitària perimetral de 3 cm x 3 cm en els mateixos materials, colors i acabats que la resta del sistema executat en tot el paviment industrial. Sempre amb la instal·lació de resines ja que no apliquem les solucions en mitja canya sanitària pvc.

 

Les mitges canyes sanitàries de resina o mitja canya sanitària pvc faciliten enormement una neteja integral del paviment en qualsevol entorn industrial ja que evita l'acumulació de brutícia en angles rectes.


Reparació de paviments industrials A CATALUNYA

 

En Grup Pavin tractem la reparació de sòls de resina i paviments industrials de formigó, des del començament de qualsevol aplicació i abans d'aplicar el recobriment de resines per a la protecció el sòl de formigó.

 

Tractar i reparar aquests punts és de vital importància per a fer un treball de qualitat en paviments rígids o paviments flexibles, treball que ofereixi tranquil·litat a l'empresari quan ens confia el seu paviment industrial i realitzada una parada de l'activitat perquè la nostra empresa pugui realitzar un acabat excel·lent.

 

En Grup Pavin la preparació del suport i el seu sanejament previ abans de l'aplicació de sòls de resina és la part més important per a tenir èxit, ja que l'estat del suport, base o sub base determinarà el sistema o combinació d'ells a aplicar, això influeix directament en el cost de l'aplicació.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )