Reparació de paviments industrials


 

És la part més important per a tenir èxit en la reparació dels sòls i paviments industrials de resines a Barcelona ja que l'estat del suport, base o sub base determinarà el sistema o combinació d'ells a aplicar, això influeix directament en el cost de l'aplicació. A millor preparació del suport millors paviments continus. 

 

  • Preparació del suport amb dianovat, granallat o fresat 
  • Morters autonivellants per a paviments industrials
  • Reparació juntes i fissures en paviments industrials 
  • Manteniment paviments industrials
  • Mitges canyes sanitàries per a paviments industrials 

Preparació suport amb dianovat, granallat o fresat

Preparació del suport amb dianovat, granallat o fresat

 

Tenim múltiples tipus de suports i situacions en les obres que afrontem diàriament i això ha generat que tinguem tot tipus de maquinària per a resoldre tots els contratemps possibles, preparant així qualsevol tipus de suport amb garanties. Veurem més de prop la preparació del suport per a paviments industrials a Barcelona..

Morters autonivellants per a paviments industrials

Morters autonivellants per a paviments industrials

 

En múltiples ocasions els treballs que es realitzen en els paviments industrials requereixen d'una regularització prèvia del suport amb morters autonivelantes ja que està el males condicions de planimetria, presenta molts cops i irregularitats, té zones trencades, etc. 


Reparació juntes i fissures en paviments industrials

Reparació juntes i fissures en paviments industrials

 

Es habitual que con el paso del tiempo y un uso prolongado los pavimentos industriales presentan grietas, figuraciones, impactos que dificultan el trasiego de carretillas u operarios que acaban tropezando una y otra vez. Podemos repararlos y dejar operativa la reparación de juntas y fisuras en la zona tratada en muy poco tiempo, una vez concluida la intervención ( son operativas al 100% en 2-3 horas ). 

Manteniment paviments industrials

Manteniment paviments industrials

 

Els terres i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. 


Mitges canyes sanitàries per a paviments industrials

Mitges canyes sanitàries per a paviments industrials

 

La terminació dels terres i paviments industrials realitzats per la nostra empresa solen necessitar la realització d'una mitja canya sanitària en el paviment industrial, així mateix, molt quin, cal revestir part de la paret per a obtenir una màxima estanquitat i resistència química (notablement en zones de producció cubetes de retenció,...). Sanitàriament és d'obligat compliment en múltiples sectors.


Què és un paviment industrial?


 

El paviment industrial és un sòl amb característiques pròpies, utilitzat, com el seu nom indica, en indústries, fàbriques i parcs empresarials.

 

En aquest tipus es realitzen activitats de producció o emmagatzematge com, per exemple, algun tipus de ensambladora o de producció d'aliments.

 

La preparació de sòl industrial està subjecta al compliment de requisits com a resistència a l'abrasió, resistència a la perforació, resistència a les agressions climàtiques ( sòls exteriors ) i resistència als agents químics. Haurà de suportar les conseqüències d'un ús continuat.

On s'apliquen aquests tractaments?


 

En qualsevol aplicació de sòls i paviments industrials amb resines no es pot saltar el primer pas que és reconèixer l'estat del suport en tota la seva magnitud i adoptar les mesures necessàries per a tractar-lo correctament.

 

Quan l'empresa té sòls industrials de formigó i s'observa que presenta trencament en les vores de les juntes, és el moment de fer la reparació de juntes a temps i t'evites haver de reemplaçar tot el sòl danyat.

 

O, si el cas és que el sòl industrial presenta resquebrajamiento, llavors va arribar el moment de la reparació de fissures.

 

Això necessita que es faci un diagnòstic de la causa del faci fallida del sòl i la seva eliminació, aplicant els procediments que amerite la reparació.

 

Si atens aviat el resquebrajamiento del sòl, estaries fent una reparació parcial de la llosa, possiblement havent només d'emplenar les fissures, o probablement cal eliminar i reemplaçar petites àrees de concret. Això només ho sabrem fent l'avaluació del sòl.

 

Però si el teu sòl industrial és d'asfalt i per l'ús, més les agressions climàtiques, ja està presentant pèrdua de l'asfalt i, per tant presenta buits i zones enfonsades, llavors cal reparar-lo fent pegats de paviments, tractant només les àrees afectades.

 

Donat el cas que el teu sòl sigui de paviment i està presentant quebraduras, trencament en les juntes, o estan desprenent-se parts de la placa, això indica que és l'inici de la seva deterioració.

 

Aquesta condició la podem millorar realitzant reparació de paviments de manera parcial o profunda segons sigui el resultat de l'avaluació que fem.

 

Actualment, és comú que els conjunts residencials o instal·lacions per a la recreació comptin amb paviments de formigó imprès en jardins, parcs, patis, rampes, aparcaments, perímetres de piscines.

 

Per a aquestes instal·lacions oferim fer la reparació en paviments formigó amb el nostre personal capacitat i amb experiència, perquè puguis continuar gaudint de l'acolliment i bellesa que es brinda en aquests espais.

 

Tingues en compte que una reparació primerenca et deixarà grans beneficis, quant a invertir menor temps en la recuperació del sòl industrial i menor cost per a la seva recuperació.

Quan realitzar la reparació del terre industrial?


 

Abans de realitzar l'aplicació de resines a corró, plana o per abocament de material ( en el pla d'una aplicació completa ); des del punt de vista de la finestra de temps per a poder realitzar-lo, es pot fer en horari laboral, caps de setmana, festius o torns de nit.

 

Els sòls d'industrials, malgrat ser preparats sota les exigències de resistència per a totes les condicions extremes als quals són sotmesos, sempre es deterioren amb el pas del temps.

 

Per a conservar-los és necessari realitzar en ells reparacions amb personal especialitzat en aquesta matèria i poder continuar utilitzant-los.

Quan es necessiti reparar el sòl industrial, poden contractar el nostre servei, som una empresa que utilitzem els millors materials i maquinària del sector per a reparar sòls industrials, oferint treballs de la millor qualitat.

 

Ens dediquem al treball de les reparacions de sòls industrials, d'empreses, indústries, com del tipus decoratiu emprat en residències i altres espais.

 

Només has de plantejar el teu cas i nosaltres, amb el nostre equip, farem una avaluació del sòl, planifiquem tot el que es farà, les eines que s'empraran i calculem els costos, perquè la reparació sigui una realitat.

Per què tenir presents aquestes tècniques de reparació?


 

Qualsevol paviment industrial que sigui susceptible de rebre una aplicació de resines per a segellar-ho, protegir-ho i dotar-ho d'entitat pròpia per a un desenvolupament de l'activitat prevista, ha de comptar amb una EXHAUSTIVA preparació del suport i totes les seves patologies prèvies per a aconseguir l'èxit.

 

QUI FA EL TREBALL DE PAVIMENTACIÓ? Personal propi, qualificat, entrenat i estudiat per a entendre les necessitats del sòl a fi d'aconseguir un acabat excel·lent.

Demani un pressupost per reparar el seu paviment


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.