Reparació de sòls i paviments industrials de resines a Barcelona

 

És la part més important per a tenir èxit en la reparació dels sòls i paviments industrials de resines a Barcelona ja que l'estat del suport, base o sub base determinarà el sistema o combinació d'ells a aplicar, això influeix directament en el cost de l'aplicació. A millor preparació del suport millors paviments continus.

Cada trencament, cop o sot té el seu tractament específic


Preparació del suport amb dianovat, granallat o fresat


Tenim múltiples tipus de suports i situacions en les obres que afrontem diàriament i això ha generat que tinguem tot tipus de maquinària per a resoldre tots els contratemps possibles, preparant així qualsevol tipus de suport amb garanties. Veurem més de prop la preparació del suport per a paviments industrials a Barcelona.. Sol·liciti el seu pressupost.


Morters autonivellants per a paviments industrials


En múltiples ocasions els treballs que es realitzen en els paviments industrials requereixen d'una regularització prèvia del suport amb morters autonivelantes ja que està el males condicions de planimetria, presenta molts cops i irregularitats, té zones trencades, etc. Sol·liciti el seu pressupost.Reparació juntes i fissures en paviments industrials


Es habitual que con el paso del tiempo y un uso prolongado los pavimentos industriales presentan grietas, figuraciones, impactos que dificultan el trasiego de carretillas u operarios que acaban tropezando una y otra vez. Podemos repararlos y dejar operativa la reparación de juntas y fisuras en la zona tratada en muy poco tiempo, una vez concluida la intervención ( son operativas al 100% en 2-3 horas ). Sol·liciti el seu pressupost.


Manteniment paviments industrials


Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Sol·liciti el seu pressupost.Mitges canyes sanitàries per a paviments industrials


La terminació dels sòls i paviments industrials realitzats per la nostra empresa solen necessitar la realització d'una mitja canya sanitària en el paviment industrial, així mateix, molt quin, cal revestir part de la paret per a obtenir una màxima estanquitat i resistència química (notablement en zones de producció cubetes de retenció,...). Sanitàriament és d'obligat compliment en múltiples sectors. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.