Sòls i paviments industrials sanitaris a Barcelona

 

Sòls i paviment industrials continus sanitaris a Barcelona aplicat per Grup Pavin d'acabat decoratiu o industrial, especialment dissenyat per a aquelles zones on es requereix una bona resistència química, amb trànsit per als vianants mitjà o intens i on l'estètica juga un paper important. Instal·lació de sistemes requerits per al sector Químic, Farmacèutic i Cosmètic. Acabat especial per a cada sala neta, complint normes requerides GMP,FDA i classificació ISO. Escòcia amb el mateix aspecte que el paviment.

Aplicacions pràctiques en clíniques, centres veterinaris i sanitaris a Barcelona


Paviments industrials per a laboratoris


Tractament anti bacterià, de fàcil neteja i manteniment que garanteix l'ús correcte per al nostre client sense una inversió elevada ja que es va aplicar sobre un suport de formigó en molt bon estat, facilitant molt tot el projecte. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a asils


Centre geriàtric a Barcelona que necessitava una solució correcta per a la zona de cuines, cambres i passadissos on es concentra la intendència d'aquest. Aplicació en temps rècord per a no interrompre l'activitat de la clínica. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a vestuaris


Sense tot just interrompre l'activitat i en el canvi de torn en aquesta fàbrica artesanal de xocolates al Penedès, apliquem un sistema sanitari antilliscant per a la zona de vestuaris. Sol·liciti el seu pressupost.


Sòls per a clíniques veterinàries


Sòls industrials per a clíniques veterinàries a Barcelona donant com a resultat un espai lliure de bacteris per a la màxima cura i atenció de les nostres mascotes, a més de ser antilliscants i assegurances. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.