Sòls i paviments industrials sanitaris


 

Sòls i paviment industrials continus sanitaris a Barcelona aplicat per Grup Pavin d'acabat decoratiu o industrial, especialment dissenyat per a aquelles zones on es requereix una bona resistència química, amb trànsit per als vianants mitjà o intens i on l'estètica juga un paper important. Instal·lació de sistemes requerits per al sector Químic, Farmacèutic i Cosmètic. Acabat especial per a cada sala neta, complint normes requerides GMP,FDA i classificació ISO. Escòcia amb el mateix aspecte que el paviment. 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE SÒLS I PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES SANITARIS?


 

Els sòls i paviments industrials continus especialment formulats per a la indústria farmacèutica que eviten la formació de pols, amb una gran resistència mecànica i química.

  • Paviments antiàcids per a cubetes, depuradores i altres zones on pugui haver-hi fugides o vessaments accidentals de productes corrosius
  • Sòls flexibles
  • Paviments d'alt gruix
  • Paviments conductors dissipadors de l'electricitat estàtica adequats per a zones de producció on s'utilitzin instruments de precisió.
  • Sistemes inhibidors de bacteris adequats per a sales blanques, laboratoris, quiròfans, fàcils de netejar i de gran durabilitat.
  • Sistemes industrials pensats perquè el manteniment sigui molt ràpid i l'estètica sigui sempre immillorable.
  • És resistent a l'abrasió
  • Acabat llis o lleugerament estructurat, segons normativa
  • Homologació sanitària
  • Resistència a gran varietat de productes químics

 

Paviments industrials per a la indústria farmacèutica i sòls industrials per a laboratoris en general, sales blanques. Evita la formació de pols.Sòls de gran resistència mecànica i química.

 

 

Paviments industrials per a laboratoris

 

Tractament anti bacterià, de fàcil neteja i manteniment que garanteix l'ús correcte per al nostre client sense una inversió elevada ja que es va aplicar sobre un suport de formigó en molt bon estat, facilitant molt tot el projecte.

Paviments industrials per a asils

 

Centre geriàtric a Barcelona que necessitava una solució correcta per a la zona de cuines, cambres i passadissos on es concentra la intendència d'aquest. Aplicació en temps rècord per a no interrompre l'activitat de la clínica. 


Paviments industrials per a vestuaris

 

Sense tot just interrompre l'activitat i en el canvi de torn en aquesta fàbrica artesanal de xocolates al Penedès, apliquem un sistema sanitari antilliscant per a la zona de vestuaris.

Sòls per a clíniques veterinàries

 

Sòls industrials per a clíniques veterinàries a Barcelona donant com a resultat un espai lliure de bacteris per a la màxima cura i atenció de les nostres mascotes, a més de ser antilliscants i assegurances. 


PER QUÈ SÓN IMPORTANTS ELS PAVIMENTS PER ALS SERVEIS DE SALUT?


 

Els serveis de salut són un dels sectors fonamentals de la societat i l'economia. La OIT ( Organització Internacional del Treball ) confirma els principis fonamentals del dret humà a la salut i a la protecció social. Comptar amb instal·lacions adequades per a preservar la higiene dels pacients i treballadors és fonamental, per això sí que s'han d'entendre els efectes positius de comptar amb aquesta mena de sòls de resines sanitaris.

COM APLICAR PAVIMENTS DE RESINES SANITARIS?


 

Sòls i paviments industrials continus sanitaris aplicats per Grup Pavin d'acabat decoratiu i especialment dissenyat per a aquelles zones on es requereix una bona resistència química, amb trànsit per als vianants mitjà o intens i on l'estètica juga un paper important. La seva superfície totalment llisa evita l'acumulació de gèrmens i bacteris, alhora que facilita una neteja fàcil i ràpida.

 

La possible integració de logos, purpurines o escates multicolor, fan d'aquest sistema l'acabat perfecte per a qualsevol estada. Està disponible en tots els colors de la carta RAL. Apte per a sòls i paviments radiants. Gruix de 3 a 6 mm. La seva superfície totalment llisa evita l'acumulació de gèrmens i bacteris, alhora que facilita una neteja fàcil i ràpida.

 

Compti amb Grup Pavin per a reparar el paviment industrial de la seva farmàcia, sala blanca, laboratori o qualsevol activitat sanitària on es requereixi un paviment amb garanties.

Demani cotització per aplicar un paviment sanitari


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.