Sòls i paviments industrials per a peixateries a Barcelona

 

Disposem de totes les solucions en sòls i paviments industrials homologats per a la indústria pesquera, aquests són especialment recomanats per a indústries sotmeses a humitat constant i forta exigència de treball. Per a llocs com: llotges, sales d'especejament, cambres de fred, cambres de salat, ...

Aplicacions pràctiques en llotges, peixateries i mercats de proveïments a Barcelona


Paviments industrials per a peixateries


Pavimento industrial para despacho de pescado y mariscos en Cambrils (Tarragona) con un sistema bicapa 1,5 mm de espesor y descontaminación del soporte.  Sol·liciti el seu pressupost.


Sòls industrials per a peixateries locals


Si vostè necessita reparar el paviment industrial de la seva peixateria, llotja, cambra de fred, etcètera pot comptar amb nosaltres per a la millor solució en el seu negoci. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a cambres frigorífiques


Gràcies a Poble Sec Peix per confiar en la nostra experiència i per a millorar les seves instal·lacions aportant una solució a la recuperació de les seves cambres frigorífiques amb productes adequats evitant així el re pintat en múltiples ocasions. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a parades del mercat


De la mà de Incover realitzem l'adequació d'un lloc de peix en el Mercat de Felip II a Barcelona, facilitant així una superfície duradora, antilliscant i on la neteja i manteniment són senzills per al client. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.