Sòls i paviments industrials pesquers


 

Disposem de totes les solucions en sòls i paviments industrials homologats per a la indústria pesquera, aquests són especialment recomanats per a indústries sotmeses a humitat constant i forta exigència de treball. Per a llocs com: llotges, sales d'especejament, cambres de fred, cambres de salat, ... 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE SÒLS I PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER Al SECTOR PESQUER?


 

Paviments industrials alimentaris continus homologats per a cambres de refrigeració especial per a zones de trànsit intens, les característiques principals del qual d'aquesta mena de sistemes són aptes per a la indústria alimentària, antilliscant, imputrescible i paviment industrial rentable.

  • Llotges de peix
  • Parades de mercat
  • Peixateries de barri
  • Cambres de refrigeració
  • Marisquerías

 

Paviments industrials per a peixateries

 

Pavimento industrial para despacho de pescado y mariscos en Cambrils (Tarragona) con un sistema bicapa 1,5 mm de espesor y descontaminación del soporte. 

Sòls industrials per a peixateries locals

 

Si vostè necessita reparar el paviment industrial de la seva peixateria, llotja, cambra de fred, etcètera pot comptar amb nosaltres per a la millor solució en el seu negoci.


Paviments industrials per a cambres frigorífiques

 

Gràcies a Poble Sec Peix per confiar en la nostra experiència i per a millorar les seves instal·lacions aportant una solució a la recuperació de les seves cambres frigorífiques amb productes adequats evitant així el re pintat en múltiples ocasions.

Paviments industrials per a parades del mercat

 

De la mà de Incover realitzem l'adequació d'un lloc de peix en el Mercat de Felip II a Barcelona, facilitant així una superfície duradora, antilliscant i on la neteja i manteniment són senzills per al client.


QUAN REPARAR ELS PAVIMENTS A LES PEIXATERIES?


 

En el moment que vegi un trencament o petita fissura en aquest, ja que l'aigua que es vagi filtrant amb el temps l'"enlairarà" de la base i el trencament serà cada vegada major.

 

Com a manteniment industrial podem reparar cambres de congelació amb temperatures d'entre -18 °C i -30 °C amb juntes i pegats, sense necessitat de parada de fred, aconseguint a més una utilització màxima a les poques hores i tots ells acabats amb opcional cant rodó sanitari o també nomenat com a mitja canya sanitària.

Paviments industrials de resines epoxi

 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials de resines epoxi bicapa

 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


QUINS AVANTATGES TENENE AQUEST TIPUS DE PAVIMENTS INDUSTRIALS?


 

Tots els paviments industrials per al sector pesquer aplicats per Grup Pavin són resistents, impermeables i antilliscants. A més d'estar fabricats segons norma ISO-9001 compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004, la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006 i la normativa de Resistència al lliscament, Normativa UNEIX-ENV 12633:2003.

Paviments industrials multicapa

 

Aquest tipus de paviments multicapa són molt apropiats per a la seva aplicació en àrees on es requereixi gran resistència mecànica i química, amb altes propietats antilliscants. El gruix del sistema és variable segons el nombre de capes, sent el mínim aconsellable de 3-4 mm amb resines Pavinpox.

Paviments industrials Poliuretà ciment

 

Un sistema de poliuretà ciment amb resines Pavinpox s'usa en indústries farmacèutiques, alimentàries, químiques, cuines industrials i indústria pesant en general, on les sol·licitacions mecàniques i químiques són extremadament elevades, així com les necessitats higièniques , la no proliferació bacteriana, règims de neteja exhaustius, neteges al vapor, etc.


PAVIMENTS INDUSTRIALS ANTILLISCANTS PER A PEIXATERIES


 

Cada projecte és nou i cada sistema s'adequa a les necessitats del suport, temps d'aplicació dels quals disposa el client, ús final, ubicació, etc.. és a dir, un paviment continu de resines epoxi a mesura.

 

 

Paviments industrials Metil metacrilat

 

Sistema de morter de metacrilat de resines Pavinpox és aplicable a plana, de curat ultra ràpid i elevades resistències mecàniques i químiques, per a reparació i confecció de paviments en gruixos entre 5 i 10mm. 3 hores (20'C)


Demani cotització per reparar-la peixateria


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.