Sòls i paviments industrials per a pàrquings a Barcelona

 

La rehabilitació de sòls i paviments industrials epoxis i poliuretánicos continus en aparcaments està de moda igual que ho va estar la respiració i rehabilitació de façanes en anys anteriors, són els grans oblidats per empreses de gestió de pàrquings públics i comunitats de veïns, aquests tipus de paviments industrials per a pàrquings estan especialment dissenyats i formulats per a atendre totes les necessitats de l'obra.

Aplicacions pràctiques en garatges, pàrquings públics i privats a Barcelona


Sòls per a garatges a Barcelona


Renovació completa de sòls i paviments per a garatges a Barcelona a garanties d'aplicació, manteniment, neteja i fins i tot pàrquings acabats en asfalt amb diverses solucions de color i resistència. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a garatges


Rehabilitem un pàrquing unifamiliar a Barcelona a una preparació del suport, anivellament amb morter autonivelante i posterior segellat de tot el sistema amb una resina epoxi amb empolvoro lleuger d'àrid perquè resulti antilliscant. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials amb dianovat per a pàrquings


Dianovat d'un pàrquing en el barri de Sant Andreu de Barcelona per a posteriorment ser revestit amb un paviment industrial de resines anti eslip i senyalització. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a centres comercials


Aplicació d'un sistema de resines per a la zona del pàrquing en el paviment exterior de l'entrada del Centre Comercial Alcampo de Sant Quirze del Vallès ( Barcelona ). Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials en asfalt per a pàrquings


Realitzem un paviment industrial en asfalt per a un pàrquing comunitari a Barcelona, per tema de costos no s'aplica la capa d'fi en slurry que és altament recomanable en aquests espais però sí que se senyalitza.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials específics per a pàrquings


Tractament de preparació del suport mitjançant dianovado i aspiració industrial, deixant llista la superfície per a rebre un revestiment de resines epoxi. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.