Terres industials per a pàrquings


 

La rehabilitació de sòls i paviments industrials epoxis i poliuretánicos continus en aparcaments està de moda igual que ho va estar la respiració i rehabilitació de façanes en anys anteriors, són els grans oblidats per empreses de gestió de pàrquings públics i comunitats de veïns, aquests tipus de paviments industrials per a pàrquings estan especialment dissenyats i formulats per a atendre totes les necessitats de l'obra. 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE SÒLS I PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A PÀRQUINGS?


 

La zona d'aparcament és la primera impressió que rebran els visitants de la seva empresa, comunitat de propietaris o habitatge particular, per la qual cosa ha de ser un lloc acollidor, net i segur. La configuració del seu aparcament, ja sigui subterrani o a l'aire lliure, defineix els punts d'atenció que han de considerar-se.

 

Depenent de les seves necessitats, tenim una àmplia gamma de solucions que oferir-li. Podem aportar-li tota la nostra experiència en paviments continus de tota mena. 

 • Garatges particulars
 • Pàrquings públics
 • Pàrquings de comunitats de propietaris
 • Pàrquings a l'aire lliure
 • Pàrquings en centres comercials
 • Aeroports
 • Pàrquings subterranis
 • Pàrquings aeris
 • Senyalització de places
 • Senyalització horitzontal
 • Senyalització vertical
 • Paviments antilliscants per a rampes etc...

Sòls per a garatges a Barcelona

 

Renovació completa de sòls i paviments per a garatges a Barcelona a garanties d'aplicació, manteniment, neteja i fins i tot pàrquings acabats en asfalt amb diverses solucions de color i resistència.

Paviments industrials per a garatges

 

Rehabilitem un pàrquing unifamiliar a Barcelona a una preparació del suport, anivellament amb morter autonivelante i posterior segellat de tot el sistema amb una resina epoxi amb empolvoro lleuger d'àrid perquè resulti antilliscant. 


Paviments industrials amb dianovat per a pàrquings

 

Dianovat d'un pàrquing en el barri de Sant Andreu de Barcelona per a posteriorment ser revestit amb un paviment industrial de resines anti eslip i senyalització. 

Paviments industrials per a centres comercials

 

Aplicació d'un sistema de resines per a la zona del pàrquing en el paviment exterior de l'entrada del Centre Comercial Alcampo de Sant Quirze del Vallès ( Barcelona ). 


Paviments industrials en asfalt per a pàrquings

 

Realitzem un paviment industrial en asfalt per a un pàrquing comunitari a Barcelona, per tema de costos no s'aplica la capa d'fi en slurry que és altament recomanable en aquests espais però sí que se senyalitza. 

Paviments industrials específics per a pàrquings

 

Tractament de preparació del suport mitjançant dianovado i aspiració industrial, deixant llista la superfície per a rebre un revestiment de resines epoxi.


QUAN APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A GARATGES?


 

És habitual que el pàrquing sigui un dels grans oblidats, compleix una funció simple, deixar el nostre vehicle en lloc segur durant un període de temps determinat. Però el trànsit rodat i el pas del temps fa que s'afebleixi, contamini, tingui excés de pols, carbonilla, etc.. Llavors arriba el moment de reparar-lo, nosaltres recomanem actuar abans perquè el cost de l'actuació sigui menys dolorós per a la propietat.

PER QUÈ REHABILITAR EL PÀRKING?


 • Els sistemes emprats per a sòls de garatges posseeixen una resistència natural a l'abrasió.
 • No requereixen de molt de manteniment ja que són molt difícils de ratllar.
 • Aquest és un sòl del tipus antilliscant.
 • Poden resistir bastant bé davant una calor extrema, així com també suportar ambients per sota dels zero °C.
 • Els sòls per a garatge posseeixen propietats acústiques.
 • Són ideals per a llocs on necessitem tenir un ambient net.
 • Els sòls per a garatges ens estalvien temps ja que no s'aglomera la pols i això facilita moltíssim el seu manteniment.
 • Alguna cosa a destacar sobres els sòls per a garatge és que es poden utilitzar sobre gairebé qualsevol superfície, fins i tot una que tingui formigó antic.
 • Els sòls per a garatges posseeixen una alta resistència als raigs ultraviolats i a la llum del sol, per aquesta raó molts l'utilitzen en exteriors i no sols en interiors.
 • La instal·lació d'aquesta mena de sòls per a garatges són ràpides i senzilles el que ens ajuda a no perdre el temps en el nostre projecte.
 • Aquests sòls per a garatges tenen la possibilitat d'utilitzar una àmplia gamma de colors.
 • És possible triar entre un acabat llis o rugós.
 • Aquests sòls per a garatges també es poden instal·lar sobre sòls amb un nivell d'humitat considerable.

QUINS PAVIMENTS INDUSTRIALS INSTAL-LAR EN UN PÀRQUING?


 

Cada paviment és el resultat d'una necessitat de l'estat actual del mateix i l'ús final al qual s'ha de destinar, tots els sistemes són realitzats a mesura però aquí reflectim els més habituals o adequats a aquesta mena d'activitat per a tenir una orientació dels mínims viables perquè cada projecte sigui realitzat amb èxit.

 

En qualsevol aplicació d'un sistema amb resines per a un paviment industrial hem de tenir molt en compte el que ens diu el CTE ( Codi Tècnic de l'Edificació ) respecte al compliment de la norma UNEIX 41901:2017 EX que és específica per al nostre camp, donant com a resultat uns sòls i paviments industrials continus de resines ideals per a pàrquings antilliscants i assegurances.

Paviments industrials de resines epoxi

 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials resines epoxis autonivelantes

 

Un sistema epoxi autonivelante de resines Pavinpox és un morter fluid de resina que admet una addició de sorra fina de sílice, el qual, aplicat a plana dentada i després d'un procés de donis-airejat mitjançant corró de pues, genera una superfície llisa i plana. Superfície decorativa i llisa completament.


Paviments industrials de resines epoxi bicapa

 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


Demani cotització per reparar el seu pàrquing


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.