Sòls i paviments industrials per a la logística i transport


 

Sòls i paviments industrials per a la indústria logística a Barcelona, indústria que està sotmesa 24 hores els 365 dies de l'any a trànsit de mercaderies de tota índole requerint d'uns paviments resistents, duradors, antilliscants, sense pols i ben senyalitzats perquè el treball estigui correctament organitzat i sigui segur per a tots, evitant atropellaments, aixafaments, etc.. 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE SÒLS I PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A la LOGÍSTICA I TRANSPORT?


 

Es pot aplicar dins de la logística empresarial i bàsicament en la Cadena de Subministraments que es divideix en quatre:

 • Aprovisionament
 • Producció
 • Distribució
 • Servei postvenda
 • Hubs o Plataformes Logístiques
 • Operador Logístic
 • Logística al servei del Comerç Internacional
 • Emmagatzematge i transport de producte farmacèutic i veterinari
 • Càmeres frigorífiques i de congelació
 • Magatzems logístics de productes congelats
 • Paviments per a sistemes de carretons làser o filoguiados, reparació de juntes

 

Sòls industrials per a la logística

 

Les empreses del sector creixen i necessiten espais de magatzematge cada vegada majors, és per això que en moltes ocasions es requereix d'adequacions en naus de lloguer o compra que compleixin amb les necessitats reals a l'activitat. 

Sòls industrials epoxi a naus d'emmagatzematge

 

Aplicació d'un paviment industrial amb resines epoxi i masillado de petits impactes per a recuperar el sòl d'una nau taller mecànic que es veurà convertida ara en dipòsit de mercaderies. 


Paviments industrials epoxi bicapa

 

El nostre client a Barcelona necessitava en la zona de magatzematge un paviment resistent i durador que fos senzill de mantenir; apliquem un sistema bicapa epoxi que amb un gruix mitjà de 1,5 mm compleix amb tot això i més.

Paviments industrials d'alta planimetria

 

Nau per a Applus+ a Cerdanyola del Vallès on apliquem un tractament combinat amb un paviment de formigó i un autonivelante epoxi per a aconseguir una excel·lent planimetria ja que així ens ho requereixen. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials i pintures per centres logístics

 

Obra realitzada per al grup d'empreses Berlo's a Les Franqueses del Vallès condicionant 1.600 m² de nau en paviment i molt més en parets, sostres i pilars.. quedant com a nova, esperem que es llogui al més aviat possible. 

Pavimento industrial poliuretano autonivelante

 

Aplicació d'un sistema de resines per a les noves instal·lacions de Amazon al Prat del Llobregat (Barcelona), on els paviments industrials juguen un paper important per al bon desenvolupament de l'activitat. 


Paviments industrials aptes per a carretons

 

En tots els sectors industrials que requereixen el maneig de càrregues, pesos, etc estan presents els carretons automotors de manutenció o elevadores, totes les màquines que es desplacen pel sòl, de tracció motoritzada, destinades fonamentalment a transportar, empènyer, tirar o aixecar càrregues.

Paviments industrials amb 2-3 mm de gruix

 

El nostre client necessitava recuperar diferents zones de la seva fàbrica ja que l'anterior paviment industrial estava molt deteriorat, en aquesta zona apliquem un sistema de 2-3 mm de gruix amb un autonivelante de resines epoxi en un color gris RAL 7040 que se sol col·locar molt. 


Paviments industrials a naus d'emmagatzematge

 

Recuperem un paviment industrial molt desgastat per l'ús diari en una nau logística de Barcelona l'activitat de la qual es veia afectada pel mal estat del paviment, aquest presentava sots i zones mal adherides. 

Paviments industrials per a sectors primaris

 

Us deixem la preparació d'un sòl o paviment industrial continu de formigó en mal estat per a adequar-ho amb un ús final com a sala de màquines per a una indústria a Riudellots de la Selva (Girona). 


PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A LA LOGÍSTICA I EL TRANSPORT


 

Per defecte les naus industrials es construeixen en formigó i no se sol protegir ( el formigó és porós i genera pols amb l'ús ) s'aplica un paviment de resines amb l'objectiu que sigui fàcil de mantenir, netejar i d'aconseguir un bon aspecte general del centre de treball.

 

 

Paviments industrials de resines epoxi

 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials resines epoxis autonivelantes

 

Un sistema epoxi autonivelante de resines Pavinpox és un morter fluid de resina que admet una addició de sorra fina de sílice, el qual, aplicat a plana dentada i després d'un procés de donis-airejat mitjançant corró de pues, genera una superfície llisa i plana. Superfície decorativa i llisa completament.


PAVIMENTS INDUSTRIALS APTES PER A ALT TRÀNSIT


 

En funció de la mena de resines i granulometries utilitzades, s'obtenen una àmplia varietat de prestacions. La mescla resultant és molt ràpida i fàcil d'aplicar, reduint considerablement el temps de realització de l'obra comparada amb la pavimentació tradicional.

 

Són molt adequats per a reparar la majoria de sòls desgastats i irregulars, proporcionant un acabat pla i resistent. Resulten de gran utilitat per a la protecció de qualsevol mena de sòl en bones condicions on es vulguin millorar les propietats mecàniques i/o química.

 

Es poden realitzar sanejaments o reparacions de juntes, esquerdes o cops en zones comunes, passadissos o molls de càrrega sense detenir l'activitat de l'empresa i a ple rendiment en 2 hores.

 

 

Paviments industrials de resines epoxi bicapa

 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


Sol·liciti cotització per a la seva empresa logística


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.