Sòls i paviments industrials per a la logística a Barcelona

 

Sòls i paviments industrials per a la indústria logística a Barcelona, indústria que està sotmesa 24 hores els 365 dies de l'any a trànsit de mercaderies de tota índole requerint d'uns paviments resistents, duradors, antilliscants, sense pols i ben senyalitzats perquè el treball estigui correctament organitzat i sigui segur per a tots, evitant atropellaments, aixafaments, etc..

Aplicacions pràctiques en centres logístics, magatzems reguladors i de càrrega a Barcelona


Sòls industrials per a la logística


Les empreses del sector creixen i necessiten espais de magatzematge cada vegada majors, és per això que en moltes ocasions es requereix d'adequacions en naus de lloguer o compra que compleixin amb les necessitats reals a l'activitat. Sol·liciti el seu pressupost.


Sòls industrials epoxi per a naus d'emmagatzematge


Aplicació d'un paviment industrial amb resines epoxi i masillado de petits impactes per a recuperar el sòl d'una nau taller mecànic que es veurà convertida ara en dipòsit de mercaderies. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials epoxi bicapa


El nostre client a Barcelona necessitava en la zona de magatzematge un paviment resistent i durador que fos senzill de mantenir; apliquem un sistema bicapa epoxi que amb un gruix mitjà de 1,5 mm compleix amb tot això i més. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials d'alta planimetria


Nau per a Applus+ a Cerdanyola del Vallès on apliquem un tractament combinat amb un paviment de formigó i un autonivelante epoxi per a aconseguir una excel·lent planimetria ja que així ens ho requereixen. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials i pintures per a centres logístics


Obra realitzada per al grup d'empreses Berlo's a Les Franqueses del Vallès condicionant 1.600 m² de nau en paviment i molt més en parets, sostres i pilars.. quedant com a nova, esperem que es llogui al més aviat possible. Sol·liciti el seu pressupost.


Pavimento industrial poliuretano autonivelante


Aplicació d'un sistema de resines per a les noves instal·lacions de Amazon al Prat del Llobregat (Barcelona), on els paviments industrials juguen un paper important per al bon desenvolupament de l'activitat. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials aptes per a carretons


En tots els sectors industrials que requereixen el maneig de càrregues, pesos, etc estan presents els carretons automotors de manutenció o elevadores, totes les màquines que es desplacen pel sòl, de tracció motoritzada, destinades fonamentalment a transportar, empènyer, tirar o aixecar càrregues. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials amb 2-3 mm de gruix


El nostre client necessitava recuperar diferents zones de la seva fàbrica ja que l'anterior paviment industrial estava molt deteriorat, en aquesta zona apliquem un sistema de 2-3 mm de gruix amb un autonivelante de resines epoxi en un color gris RAL 7040 que se sol col·locar molt. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a naus d'emmagatzematge


Recuperem un paviment industrial molt desgastat per l'ús diari en una nau logística de Barcelona l'activitat de la qual es veia afectada pel mal estat del paviment, aquest presentava sots i zones mal adherides. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a sectors primaris


Us deixem la preparació d'un sòl o paviment industrial continu de formigó en mal estat per a adequar-ho amb un ús final com a sala de màquines per a una indústria a Riudellots de la Selva (Girona). Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.