Sòls i paviments industrials per a la indústria química a Barcelona

 

Els entorns químics són molt exigents i requereixen de sòls i paviments industrials amb altes prestacions quant a resistències químiques a abocaments ocasionals de tota mena de substàncies i mecàniques per a resistir cops, caigudes de contenidors metàl·lics de tota mena, etc.., afegir que cal prestar especial atenció a les zones de cubetes de retenció, mitges canyes i que sigui antilliscant a norma.

Per a sol·licitacions mecàniques i químiques són extremadament elevades, així com les necessitats higièniques.


Paviments industrials químics a Barcelona


Els entorns de treball en la indústria química són realment exigents en les prestacions que pugui oferir un sòl o paviment industrial de resines antilliscant i continu.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a la indústria química a Barcelona


Apliquem solucions per al sector industrial químic a Barcelona executant paviments de resines antilliscants i duradors, fàcils de netejar i higiènics.  Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.