Sòls i paviments industrials per a l'hostaleria a Barcelona

 

Sòls i paviments industrials continus per a l'hostaleria a Barcelona, que a més de millorar notablement el sòl de la seva cuina són sanitaris i antilliscants, situant això a Grup Pavin líder per a l'aplicació d'aquests sistemes en 24 hores el món de l'hostaleria, ja que en qüestió d'hores tindrà renovat el seu paviment industrial per a la cuina del restaurant, bar, cafeteria, geriàtric, residència d'estudiants, etc.

Aplicacions pràctiques en restaurant, serveis d'àpats i menjadors escolars de Barcelona


Paviments industrials per a cuines en 24 hores


El Arume de cuina gallega contemporània en l'original local emplaçat en edifici on va néixer escriptor Vázquez Montalbán, s'ha convertit en un lloc de referència i pas obligat si estàs per Barcelona, gaudeix d'una cuina petita però increïble el que fan en tot just 15 m² de la mà de Manuel Núñez ( MasterChef ). Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a restaurants


A Sabadell ens trobem amb el Restaurant Charlie Blues que dóna servei a familiars que visiten als seus malalts a l'Hospital Parc Taulí, per a aquest projecte d'adequació en el seu espai van comptar amb el nostre equip per a renovar una de les cambres de preparació. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a hotels


L'Hotel W a Barcelona s'ha convertit en una icona i part indiscutible del skyline d'aquesta, nosaltres contribuïm a millorar en la planta 26 el paviment de la seva discoteca El·lipse, renovant el sòl ja castigat per molt d'ús donat el gran èxit d'aquest centre.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a iots


De la mà d'EVO ( Evolution Yacht Agents ) apliquem un paviment de resines multicapa mma sobre la tarima de la cuina d'un iot de luxe que va atracar a Barcelona un estiu. Els desitgem als seus tripulants una bona travessia. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a hamburgueseries


El Bacoa Burger per a molts, la millor hamburgueseria de Barcelona i Madrid, serveixen hamburgueses gurmet 100% casolanes, comptant en aquesta ocasió amb nosaltres per a condicionar els seus locals de producció, emmagatzematge i distribució a Barcelona. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a sales netes i magatzems


El mateix client però diferents sales, usos i colors per a obtenir un paviment net, sanitari, fàcil de mantenir i que farà les delícies dels qui allí treballen. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a obradors


El Foix de Sarrià és un establiment de la ciutat Comtal amb més de 132 anys de tradició a la seva esquena i en horari nocturn per a no interrompre la seva activitat nosaltres hem format part de la seva història aplicant un sistema continu de resines en metil metacrilat que renoven la seva activitat esperant que siguin altres 100 anys més. Sol·liciti el seu pressupost.


Pavimentos industriales para cocinas de diseño


Aleix és un químic emprenedor que s'embolica la manta al capdavant amb projectes increïbles i aquest és un d'ells, no et perdis el pròxim estiu passar pel Panoramic Bar a Montgat per a veure Barcelona des de tot l'alt i veuràs que es pot fer amb uns contenidors de mercaderies reciclats. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a l'hostaleria menorquina


Grup hostaler a Menorca que amb un local enclavat a una zona increïble de l'illa van comptar amb el nostre equip per a desplaçar-nos allí i concloure el paviment de la cuina industrial que dóna un magnífic servei als seus clients.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a geriàtrics


Centre geriàtric Cerdanyola a Mataró va comptar amb nosaltres per a la rehabilitació de les seves instal·lacions en cuina sobre un vell terratzo que havia complert la seva funció, donant pas a un paviment homologat sanitàriament.  Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a bars i cafeteries


Un local en un punt neuràlgic de Barcelona com ho és la Plaça de Francesc Macià, Barcelona , parlem del Restaurant Sandor i de l'aplicació que realitzem per a condicionar la seva nova cuina que amb aires renovats afronta una nova direcció, li desitgem tots els èxits del món. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a locals de menjar a domicili


Aviarium Rubí és un local on es poden comprar pollastres rostits amb llenya, van comptar amb nosaltres per a recuperar una rajola ceràmica que no complia la normativa de neteja i anti lliscament requerits per a aquesta activitat empresarial. Donant un acabat a gust del client i a joc amb la seva marca. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a les cuines dels hospitals


El Hestia Palau està situat en l'edifici històric del Palau de la Mutualitat de l'antiga Cinquena de Salut l'Aliança, que va ser inaugurat l'any 1915 i la seva activitat des de fa 11 anys està dedicada a la salut, van comptar amb la nostra experiència per a condicionar les seves cuines, cambres i zones de pas. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a cuines de servei d'àpats


El restaurant Menú & Menú en Castellbisbal necessitava posar al dia les seves instal·lacions ja que la seva expansió continua creixent de manera sostinguda i no podia ser d'una altra manera que tenir un paviment durador per a començar la seva nova marxa. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.