Sòls i paviments industrials per a l'hostaleria


 

Sòls i paviments industrials continus per a l'hostaleria a Barcelona, que a més de millorar notablement el sòl de la seva cuina són sanitaris i antilliscants, situant això a Grup Pavin líder per a l'aplicació d'aquests sistemes en 24 hores el món de l'hostaleria, ja que en qüestió d'hores tindrà renovat el seu paviment industrial per a la cuina del restaurant, bar, cafeteria, geriàtric, residència d'estudiants, etc. 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE SÒLS I PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A l'HOSTALERIA?


 

Paviments industrials continus de ràpid assecat, per a indústries que no deté mai la seva producció:

 • Cuines per a restaurants
 • Cuines en bars
 • Cafeteries
 • Serveis de servei d'àpats
 • Forns de pa
 • Pastisseries
 • Locals de menjar per a portar
 • Menjadors públics
 • Hotels
 • Balnearis
 • Cuines hospitals
 • Cuines en col·legis

Paviments industrials per a cuines en 24 hores

 

Restaurant de cuina gallega contemporània en l'original local emplaçat en edifici on va néixer escriptor Vázquez Montalbán, s'ha convertit en un lloc de referència i pas obligat si estàs per Barcelona, gaudeix d'una cuina petita però increïble el que fan en tot just 15 m².

Paviments industrials per a restaurants

 

A Sabadell ens trobem amb el Restaurant Charlie Blues que dóna servei a familiars que visiten als seus malalts a l'Hospital Parc Taulí, per a aquest projecte d'adequació en el seu espai van comptar amb el nostre equip per a renovar una de les cambres de preparació.


Paviments industrials per a hotels

 

L'Hotel W a Barcelona s'ha convertit en una icona i part indiscutible del skyline d'aquesta, nosaltres contribuïm a millorar en la planta 26 el paviment de la seva discoteca El·lipse, renovant el sòl ja castigat per molt d'ús donat el gran èxit d'aquest centre. 

Paviments industrials per a iots

 

De la mà d'EVO ( Evolution Yacht Agents ) apliquem un paviment de resines multicapa mma sobre la tarima de la cuina d'un iot de luxe que va atracar a Barcelona un estiu. Els desitgem als seus tripulants una bona travessia.


Paviments industrials per a hamburgueseries

 

El Bacoa Burger per a molts, la millor hamburgueseria de Barcelona i Madrid, serveixen hamburgueses gurmet 100% casolanes, comptant en aquesta ocasió amb nosaltres per a condicionar els seus locals de producció, emmagatzematge i distribució a Barcelona. 

Paviments industrials per a sales netes i magatzems

 

El mateix client però diferents sales, usos i colors per a obtenir un paviment net, sanitari, fàcil de mantenir i que farà les delícies dels qui allí treballen. 


Paviments industrials per a obradors

 

El Foix de Sarrià és un establiment de la ciutat Comtal amb més de 132 anys de tradició a la seva esquena i en horari nocturn per a no interrompre la seva activitat nosaltres hem format part de la seva història aplicant un sistema continu de resines en metil metacrilat que renoven la seva activitat esperant que siguin altres 100 anys més.

Pavimentos industriales para cocinas de diseño

 

Aleix és un químic emprenedor que s'embolica la manta al capdavant amb projectes increïbles i aquest és un d'ells, no et perdis el pròxim estiu passar pel Panoramic Bar a Montgat per a veure Barcelona des de tot l'alt i veuràs que es pot fer amb uns contenidors de mercaderies reciclats. 


Paviments industrials per a l'hostaleria menorquina

 

Grup hostaler a Menorca que amb un local enclavat a una zona increïble de l'illa van comptar amb el nostre equip per a desplaçar-nos allí i concloure el paviment de la cuina industrial que dóna un magnífic servei als seus clients. 

Paviments industrials per a geriàtrics

 

Centre geriàtric Cerdanyola a Mataró va comptar amb nosaltres per a la rehabilitació de les seves instal·lacions en cuina sobre un vell terratzo que havia complert la seva funció, donant pas a un paviment homologat sanitàriament.


Paviments industrials per a bars i cafeteries

 

Un local en un punt neuràlgic de Barcelona com ho és la Plaça de Francesc Macià, Barcelona , parlem del Restaurant Sandor i de l'aplicació que realitzem per a condicionar la seva nova cuina que amb aires renovats afronta una nova direcció, li desitgem tots els èxits del món.

Paviments industrials per locals de menjar a domicili

 

Aviarium Rubí és un local on es poden comprar pollastres rostits amb llenya, van comptar amb nosaltres per a recuperar una rajola ceràmica que no complia la normativa de neteja i anti lliscament requerits per a aquesta activitat empresarial. Donant un acabat a gust del client i a joc amb la seva marca. 


Paviments industrials per a les cuines dels hospitals

 

El Hestia Palau està situat en l'edifici històric del Palau de la Mutualitat de l'antiga Cinquena de Salut l'Aliança, que va ser inaugurat l'any 1915 i la seva activitat des de fa 11 anys està dedicada a la salut, van comptar amb la nostra experiència per a condicionar les seves cuines, cambres i zones de pas. 

Paviments industrials per a cuines de servei d'àpats

 

El restaurant Menú & Menú en Castellbisbal necessitava posar al dia les seves instal·lacions ja que la seva expansió continua creixent de manera sostinguda i no podia ser d'una altra manera que tenir un paviment durador per a començar la seva nova marxa.


QUAN SUBSTITUIR EL PAVIMENT INDUSTRIAL DEL RESTAURANT?


 

L'habitual és tenir un vell paviment de rajola o terratzo que amb el temps sembla més una piscina que un sòl, a més de que les juntes de col·locació ceràmica fa temps que van deixar de realitzar la seva funció... causant més problemes que solucions. És en aquest moment que hem d'apostar per un paviment continu de resines antilliscant que ens garanteixi la seguretat i higiene de manera correcta.

PER QUÈ INSTAL-LAR PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINAS A L'HOSTELERIA?


 

El sector de la hotelería, la restauració i el turisme és un dels sectors de l'economia mundial que ha experimentat un creixement més ràpid. Es compta així mateix entre els sectors que més ocupació ha creat, a causa del seu alt coeficient de mà d'obra i al considerable efecte multiplicador en l'ocupació en altres sectors relacionats. Així doncs no ha de deixar-se de costat aspectes com la higiene i durabilitat dels paviments, seguretat del personal evitant caigudes a nivell i funcionalitat.

 

 

Paviments industrials de resines epoxi

 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials de resines epoxi bicapa

 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


COM APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINAS PER A L'HOSTALERIA?


 

Cada paviment és el resultat d'una necessitat de l'estat actual del mateix i l'ús final al qual s'ha de destinar, tots els sistemes són realitzats a mesura però aquí reflectim els més habituals o adequats a aquesta mena d'activitat per a tenir una orientació dels mínims viables perquè cada projecte sigui realitzat amb èxit.

 

En cas de ser necessari apliquem un sistema de descontaminació prèvia per a eliminar restes de greixos, sang, olis,..etc. Posteriorment passem màquina de disc de diamant amb aspiració industrial i apliquem sistema adequat; podríem dir que el mínim seria un bicapa epoxi de 1,5 mm de gruix ( si el suport està en molt bones condicions ) o directament ens anem a un paviment multicapa de 3-4 mm de gruix amb resines epoxi ( que és el rei en els paviments continus ).

 

Hi ha ocasions en les quals es requereix de molta rapidesa en la posada en servei, així doncs podem optar per un sistema MMA 5-6 mm amb capa elàstica o un poliaspártico de 3-4 mm de gruix que ens permeten obrir el negoci en menys de 12 hores el segon i 2-3 hores el primer.. però aquest fa olor i en algunes ocasions no està bé vist la seva aplicació.

 

Compleixen la normativa sanitària Reglament CE 852/2004, compleix la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació, Reial decret 314/2006, compleix la normativa de resistència al lliscament, Normativa UNEIX-ENV 12633:2003, antilliscants, rentables, homologats sanitàriament, sense juntes, sense detenir l'activitat de l'empresa, formació de cant rodó sanitari o mitja canya sanitària.

 

 

Paviments industrials multicapa

 

Aquest tipus de paviments multicapa són molt apropiats per a la seva aplicació en àrees on es requereixi gran resistència mecànica i química, amb altes propietats antilliscants. El gruix del sistema és variable segons el nombre de capes, sent el mínim aconsellable de 3-4 mm amb resines Pavinpox.

Paviments industrials Metil metacrilat

 

Sistema de morter de metacrilat de resines Pavinpox és aplicable a plana, de curat ultra ràpid i elevades resistències mecàniques i químiques, per a reparació i confecció de paviments en gruixos entre 5 i 10mm. 3 hores (20'C)


Sol·liciti cotització per a la cuina del seu restaurant


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.