Sòls i paviments industrials farmacèutics a Barcelona

 

Els sòls i paviments industrials de resines per al sector farmacèutic a Barcelona aplicats per Grup Pavin, garanteixen un entorn de treball adequat per a aquesta mena d'indústria. De fàcil neteja, asèptics, estètics, elegants i funcionals per igual.

Sistemes d'aplicació habituals en el sector de paviments farmacèutics a Barcelona

Sòls i paviments industrials de resines a Barcelona

Paviments industrials farmacèutics a Barcelona


Els entorns de treball en la indústria farmacèutica són realment exigents en les prestacions que pugui oferir un sòl o paviment industrial de resines antilliscant i continu. Sol·liciti el seu pressupost.

Sòls i paviments industrials de resines a Barcelona

Paviments industrials per al sector farmacèutic a Barcelona


Apliquem solucions per al sector farmacèutic a Barcelona executant paviments de resines antilliscants i duradors, fàcils de netejar i higiènics. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.