Sòls i paviments industrials farmacèutics


 

Els sòls i paviments industrials de resines per al sector farmacèutic a Barcelona aplicats per Grup Pavin, garanteixen un entorn de treball adequat per a aquesta mena d'indústria. De fàcil neteja, asèptics, estètics, elegants i funcionals per igual. 

 

ON APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS FARMACÈUTICS?


 

Cal recordar que els farmacèutics industrials es dediquen a la recerca i desenvolupament de medicaments segurs i eficaços. Poden treballar en qualsevol etapa del procés, incloent la recerca, el desenvolupament, els assajos clínics, la producció, la supervisió, les proves de qualitat, la comercialització i la preparació de documents perquè el medicament sigui registrat legalment. 

 • Oficina de Farmàcia
 • Farmàcia hospitalària
 • Indústria farmacèutica i altres empreses fabricadores
 • Distribució farmacèutica
 • Dermofarmacia
 • Alimentació
 • Ortopèdia
 • Laboratori Clínic
 • Anàlisis clíniques
 • Bioquímica
 • Parasitologia i Microbiologia
 • Genètica, etc.
 • Docència i Recerca
 • Farmacèutic en comercials veterinàries
 • Agrupacions ramaderes
 • Medi ambient
 • Centres de recerca, etc

Paviments industrials farmacèutics a Barcelona

 

Els entorns de treball en la indústria farmacèutica són realment exigents en les prestacions que pugui oferir un sòl o paviment industrial de resines antilliscant i continu.

Paviments industrials sector farmacèutic

 

Apliquem solucions per al sector farmacèutic a Barcelona executant paviments de resines antilliscants i duradors, fàcils de netejar i higiènics. 


QUAN APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS FARMACÈUTICS HOMOLOGATS?


 

En totes les ocasions ja que els alts standard de qualitat manejats per aquesta indústria així ho requeriran, en la construcció de laboratoris d'anàlisis clíniques, zones de sales blanques, etc...

 

 

Paviments industrials de resines epoxi


 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials de resines epoxi bicapa


 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


PER QUÈ INSTAL-LAR PAVIMENT DE RESINAS AL SECTOR FARMACÈUTIC?


 

Unes de les principals mesures preventives radica en el fet que tota persona que treballen en la indústria farmacèutica i es relaciona amb productes químics ha de conèixer la informació i formació precisa sobre la realització de la seva activitat laboral.

 

La seguretat i cures per al treballador en la indústria farmacèutica varien pel material o maquinària amb la qual es treballarà, però en qüestió de seguretat en laboratoris, existeix una gran gamma d'ells, ja que quan es tracta de laboratoris podem trobar una gran varietat com ara; mostres biològiques, químics, i físics, però la semblança es troba en què ells és la magnitud de tenir contacte directe amb un producte químic o biològic, i consegüentment si existeixen una cura exacta.

 

 

Sòls i paviments industrials Resines epoxis autonivelantes per a sales blanques


 

Un sistema epoxi autonivelante de resines Pavinpox és un morter fluid de resina que admet una addició de sorra fina de sílice, el qual, aplicat a plana dentada i després d'un procés de donis-airejat mitjançant corró de pues, genera una superfície llisa i plana. Superfície decorativa i llisa completament.

Sòls i paviments industrials Multicapa quars color per a laboratoris d'anàlisis


 

El sistema epoxi multicapa quars color per a paviments industrials és un mètode d'aplicació derivat del sistema multicapa amb resines Pavinpox que permet generar paviments estèticament vistosos i molt resistents mecànicament amb un notable estalvi de ligante.ent.


PAVIMENTS INDUSTRIALS ADEQUATS PER A LA INDÚSTRIA FARMACÈUTICA


 

Tenint tot l'anteriorment citat en compte són necessaris paviments industrials higiènics, duradors i resistents perquè l'activitat pugui exercir-se de manera sana i segura en el seu ambient laboral.

 

 

Sòls i paviments industrials Poliuretà ciment per a centres de producció farmacològica

 

Un sistema de poliuretà ciment amb resines Pavinpox s'usa en indústries farmacèutiques, alimentàries, químiques, cuines industrials i indústria pesant en general, on les sol·licitacions mecàniques i químiques són extremadament elevades, així com les necessitats higièniques , la no proliferació bacteriana, règims de neteja exhaustius, neteges al vapor, etc.


Sol·liciti cotització per al seu paviment farmacèutic


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.