Sòls i paviments industrials esportius a Barcelona

 

S'apliquen aquests sistemes de paviments a pistes esportives interiors, pavellons poliesportius, pistes exteriors esportives, pavellons municipals, adaptant-se amb materials diferents segons les condicions i l'esport que es vagi a realitzar en ells i amb diversos acabats quant a la textura i color.

Aplicacions pràctiques en gimnasos, col·legis, centres esportius de Barcelona


Paviments industrials per a poliesportius


De la mà d'un proveïdor local de referència a Caldes de Montbui executem la recuperació d'un paviment industrial esportiu per a l'Ajuntament.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments per a gimnasos


De la mà d'un proveïdor local de referència a Galícia executem un paviment esportiu per a un centro en Orense, abastant zones de multi activitat, musculación i fitness.Sol·liciti el seu pressupost.Sòls esportius de resines


Sòls i paviments esportius aplicats per Grup Pavin per al món de l'esport cuidant al màxim els esforços realitzats per tots els seus usuaris, des dels més petits en un pati de col·legi fins a esportistes d'elit.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per patis infantils


Paviments industrials per patis infantils confortables i segurs per a col·legis, escoles, llars d'infants, patis comunitaris, zones d'esbarjo, etc ...  Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.