Sòls i paviments industrials esportius


 

S'apliquen aquests sistemes de paviments a pistes esportives interiors, pavellons poliesportius, pistes exteriors esportives, pavellons municipals, adaptant-se amb materials diferents segons les condicions i l'esport que es vagi a realitzar en ells i amb diversos acabats quant a la textura i color. 

 

ON APLICAR SÒLS I PAVIMENTS INDUSTRIALS ESPORTIUS?

S'hauria de tenir present en qualsevol zona on es practica una activitat física per a prevenir lesions, acumulació de pols, fissures, trencaments, etc..

 • Patis de col·legis
 • Gimnasos
 • Centres de ioga
 • Poliesportius
 • Pistes esportives en general
 • Entrenament funcional
 • Pes lliure
 • Fitness, arts marcials
 • Cardio
 • Cycling
 • Pistes de futbol
 • Pistes de bàsquet
 • Voleibol
 • Pistes de tennis
 • Carrils bici

Paviments industrials per a poliesportius

 

De la mà d'un proveïdor local de referència a Caldes de Montbui executem la recuperació d'un paviment industrial esportiu per a l'Ajuntament. 

Paviments per a gimnasos

De la mà d'un proveïdor local de referència a Galícia executem un paviment esportiu per a un centro en Orense, abastant zones de multi activitat, musculación i fitness.


Sòls esportius de resines

 

Sòls i paviments esportius aplicats per Grup Pavin per al món de l'esport cuidant al màxim els esforços realitzats per tots els seus usuaris, des dels més petits en un pati de col·legi fins a esportistes d'elit. 

Paviments industrials per patis infantils

 

Paviments industrials per patis infantils confortables i segurs per a col·legis, escoles, llars d'infants, patis comunitaris, zones d'esbarjo, etc ...  


PER QUÈ APLICAR PAVIMENTS ESPORTIUS DE QUALITAT?


 

Els paviments esportius continus de resina estan conformats per una successió de capes que s'estenen per a crear una única superfície totalment llisa i sense juntes que ofereix els següents avantatges:

 • Absència de juntes, de manera que aconsegueixen impermeabilitat total a la pols i a l'aigua, no corrent el risc de dilatar-se pel pas del temps o la calor.
 • Extremadament resistents, garantint una vida útil a molt llarg termini.
 • Són concordes a tota mena d'esport i donen un agarri excepcional al calçat esportiu dels esportistes, per això es recomana per a pistes esportives interiors com per exemple bàsquet, handbol, futbol sala, etc…
 • De manteniment senzill, permetent així reparacions i renovacions ràpides.
 • La finalitat és oferir sòls una qualitat superior en les instal·lacions on es practica esport o qualsevol altra activitat física o lúdica (habitualment en una mateixa pista es practiquen diversos esports), adaptant cada superfície a la ubicació del sòl, al seu ús majoritari, a les condicions de ventilació, a la neteja o a qualsevol agent extern que pugui intervenir sobre ell.
 • Es realitza la senyalització conforme a la normativa esportiva marcada per les federacions i ens permet incloure en cas de pavellons municipals l'escut de la localitat, nom de l'ajuntament, del col·legi, de l'equip, etc…

COM APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS ESPORTIUS?


 

De fàcil neteja i manteniment que proporciona un acabat còmode on realitzar activitats esportives com a ioga, pilates, etc. Acabat en color a triar segons carta Ral.

 

1 - Preparació del suport: mitjançant fresat, dianovado, granallado o qualsevol altre mitjà per a garantir la correcta obertura del porus i posterior adherència del sistema a aplicar.

 

2 - Imprimación: Se seleccionarà la imprimación més adequada a les necessitats de l'obra.

 

3 - Col·locació de les làmines de cautxú: L'ús d'adhesius de poliuretà, ens facilita l'encolat de làmines prefabricades de cautxú. Una vegada curat l'adhesiu, es procedirà al segellament dels porus d'aquestes làmines. Per a això s'usarà un autonivelante elàstic poliuretánico tixotropado fins a obtenir una consistència similar a la de la mel.

 

4 - Protecció opcional: Revestiment transparent de poliuretà alifàtic de 2 components, indicat per a l'acabat i protecció de paviments polimèrics augmentant la seva resistència a l'abrasió, estabilitat a l'exterior i resistència a agents químics.

 

Paviments industrials Poliuretanic confort

 

Aquest sistema poliuretánico confort amb resines Pavinpox consisteix en una combinació de làmines de cautxú i resines flexibles, que, una vegada finalitzat, genera superfícies contínues, flexibles, de fàcil neteja, i amb gran capacitat d'absorció d'impactes. És un paviment ideal en gimnasos, guarderies, etc...


Sol·liciti cotització per al seu paviment esportiu


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.