Sòls i paviments industrials conductius i disipativos a Barcelona

 

Els sistemes aplicats en sòls i paviments industrials de resines conductius i disipativos de Grup Pavin, estan disponibles en acabat autonivellants, multicapa quars color o multicapa monocolor. És un paviment industrial continu de resines especialment dissenyat per a aquelles zones de treball on l'electricitat estàtica pugui suposar un problema, com ara: sales elèctriques, sales blanques i quiròfans, magatzems de productes químics, productes inflamables i explosius.

Aplicacions pràctiques a fàbriques de complements electrònics, entorns ATEX de Barcelona


Paviments industrials conductius i disipativos


Creació d'un paviment conductiu per a una empresa líder a Sabadell on hi havia un paviment de terratzo antic avui dia hi ha un sistema que garanteix el correcte funcionament de la seva activitat.  Sol·liciti el seu pressupost.


Segellament bàsic en paviments industrials per a fàbriques


Aplicació d'un sistema bàsic de resines epoxi conductives per a un client que fabrica bobinatges de coure. On la seguretat de tots és un factor de crucial importància i dedicar recursos a un paviment industrial de qualitat és lloable.Sol·liciti el seu pressupost.Reparacions en paviments conductius


Dins del manteniment en els sòls i paviments industrials, les juntes entre pastilles de formigó sofreixen impactes constantment per diferències d'altura, amb el consegüent problema per a l'ús diari de les instal·lacions ja que les càrregues en el palet es ressenten, els operaris a la llarga el noten en les cervicals, el mal estat del sòl, etc. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a fàbrica de bobinatges de coure


Recuperació d'una zona per al nostre client a Riudellots de la Selva amb l'aplicació d'un sistema transitable ja que la humitat del suport és major a un 6%, aconseguint així que la resina no acabi saltant amb el temps. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.