Sòls i paviments continus industrials carnis


 

Els terres i paviments industrials carnis a Barcelona proposats per Grup Pavin són adequats per a reparar i adequar qualsevol empresa càrnia amb garanties i que es confeccionen amb aquest sistema habitualment emprat per la nostra empresa en tot el sector agroalimentari, aquest tipus de paviments industrials de resina són els líders en el sector de la Indústria Càrnia, per la seva gran duresa resistència a la humitat tant a nivell freàtic com superficial. Aptes sanitàriament i antilliscants d'acord amb normativa, fàcils de mantenir i duradors. 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE SÒLS I PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A la INDÚSTRIA CÀRNIA?


 

Les plantes processadores de carn estan implementant cada vegada més els sistemes per a la seguretat alimentosa basada en els principis de prevenció de riscos de la HACCP. Com a tal, la prioritat màxima són la higiene i la seguretat amb la finalitat d'evitar el risc de malalties transmeses per aliments contaminats.

 

Addicionalment, les plantes processadores de carn estan exposades a mètodes molt agressius de neteja i contaminants, incloent la sang, el greix i els olis. Aquestes àrees requereixen recobriments de pisos robustos amb protecció higiènica i amb una textura d'alta qualitat per a evitar accidents per relliscades / caigudes quan les superfícies es troben mullades.

 

Totes aquelles activitats que necessiten un sòl o paviment industrial continu de gran intensitat i exigència mecànica, amb humitat permanent, grasses, sang, àcids orgànics, anti-derrapante, impermeable, transpirable i que tingui et resistir altes temperatures com per exemple 100 °C - 120 °C.

 

Grup pavin ofereix un conjunt de sistemes en paviments continus de resines amb polímers especialitzats i antimicrobians dissenyats per a atendre totes les àrees dins d'un establiment processador de carn.

 • Escorxadors
 • Salas d'especejament
 • Cambres de fred
 • Càmeres de salat
 • Carnes processades
 • Carnes fresques
 • Vísceres
 • Farina de carn
 • Embotits
 • Carnes en conserva
 • Farina d'ossos

 

Paviments de resines per a alimentació

 

Sòls i paviments continus de resines a Barcelona per a empreses d'alimentació que precisen de sòls antilliscants, lliures de bacteris perjudicials per a la seva activitat i que són fàcils de netejar. 

Paviments industrials per a fàbriques d'embotits

 

Aplicació per a un paviment industrial alimentari, en aquest cas amb un sistema de resines epoxi bicapa antilliscant amb 1,5 mm de gruix per a una fàbrica d'embotits a Barcelona. 


Recuperació paviments en despatxos de carn

 

Recuperació d'una sala càrnia per a una empresa familiar de tracte exquisit a Granollers, sense cap dubte el millor lloc per a comprar productes de primera qualitat. Van confiar en el nostre saber fer en la recuperació del seu paviment industrial.

Paviments industrials amb mitja canya carnis

 

Les mitges canyes sanitàries en els paviments industrials executats per al sector carni són un element indispensable que facilita la neteja el mateix al mateix temps que sanitàriament compleixen normativa.


Paviments industrials per a empreses de fumats

 

Suelos continuos de resinas antideslizantes y en un color agradable para esta empresa de ahumados en Barcelona, que confiaron en nuestro saber para la instalación de su nuevo pavimento industrial. 

Paviments industrials per a cambres frigorífiques

 

Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats.


PER QUÈ SÓN NECESSARIS ELS PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES?


 

Això es deu a quantitat de processos que inclou el sector de la transformació de la carn, matat, especejament, conservació, assecadors, congelació, precuinat etc., que planteja exigències molt especials i amb particularitats concretes en cada part de les instal·lacions.

 

 

Paviments industrials de resines epoxi


 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials de resines epoxi bicapa


 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


COM APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER AL SECTOR CARNI?


 

Destaquem els paviments amb sistemes de poliuretà ciment o polimetilmetacrilato per la seva ràpida posada en servei amb capa elàstica i de gruixos 5-6 mm.

 

 

Paviments industrials multicapa


 

Aquest tipus de paviments multicapa són molt apropiats per a la seva aplicació en àrees on es requereixi gran resistència mecànica i química, amb altes propietats antilliscants. El gruix del sistema és variable segons el nombre de capes, sent el mínim aconsellable de 3-4 mm amb resines Pavinpox.

Paviments industrials Poliuretà ciment


 

Un sistema de poliuretà ciment amb resines Pavinpox s'usa en indústries farmacèutiques, alimentàries, químiques, cuines industrials i indústria pesant en general, on les sol·licitacions mecàniques i químiques són extremadament elevades, així com les necessitats higièniques , la no proliferació bacteriana, règims de neteja exhaustius, neteges al vapor, etc.


QUÈ TENIR EN COMPTE PER A LA NETEJA DEL PAVIMENT CARNI?


 

Les indústries de processament de carn estan en l'obligació de garantir la seguretat de tots els productes que comercialitzen, per això, en aquest sector es plantegen unes elevades exigències quant a higiene i desinfecció. Els nivells de rigor en superfícies de paviments industrials, establerts per reglaments administratius i la creixent implantació de normes de qualitat ( APPCC, ISO 2000, BRC, IFS , constitueixen la base d'uns requisits mínims que han de complir els paviments d'una indústria càrnia.

 

Com a especificacions principals s'ha de destacar la neteja i la desinfecció, atorgant una alta resistència mecànica i química capaç de suportar l'explotació intensiva. La seva terminació ha de presentar un grau de resistència al lliscament segur ( C2 o C3 segons C.T.E. ) per a la circulació diària d'operaris i carretons.

 

 

Paviments industrials Metil metacrilat


 

Sistema de morter de metacrilat de resines Pavinpox és aplicable a plana, de curat ultra ràpid i elevades resistències mecàniques i químiques, per a reparació i confecció de paviments en gruixos entre 5 i 10mm. 3 hores (20'C)


ES POT FER UN PAVIMENT INDUSTRIAL A -25ºC D'UNA CAMBRA SENSE PARADA?


 

La nostra empresa ( Grup Pavin ) pot reparar cambres de congelació i refrigeració amb juntes i pegats sense necessitat de parada de fred; aconseguint a més una utilització màxima a les poques hores d'haver-hi conclosa l'aplicació. Per descomptat totes les aplicacions es poden acabar amb cant rodó sanitari o mitja canya que resol la trobada entre sòl i paret evitant així l'acumulació de brutícia.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.