Sòls i paviments industrials carnis a Barcelona

 

Los suelos y pavimentos industriales cárnicos en Barcelona propuestos por Grupo Pavin son adecuados para reparar y adecuar cualquier empresa cárnica con garantías y que se confeccionan con este sistema habitualmente empleado por nuestra empresa en todo el sector agroalimentario, este tipo de pavimentos industriales de resina son los líderes en el sector de la Industria Cárnica, por su gran dureza resistencia a la humedad tanto a nivel freático como superficial. Aptos sanitariamente y antideslizantes de acuerdo a normativa, fáciles de mantener y duraderos.

Aplicacions pràctiques en carnisseries, fàbriques d'embotit i escorxadors de Barcelona


Paviments de resines per a alimentació


Sòls i paviments continus de resines a Barcelona per a empreses d'alimentació que precisen de sòls antilliscants, lliures de bacteris perjudicials per a la seva activitat i que són fàcils de netejar.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a fàbriques d'embotits


Aplicació per a un paviment industrial alimentari, en aquest cas amb un sistema de resines epoxi bicapa antilliscant amb 1,5 mm de gruix per a una fàbrica d'embotits a Barcelona. Sol·liciti el seu pressupost.Recuperació paviments industrials en despatxos de carn


Recuperació d'una sala càrnia per a una empresa familiar de tracte exquisit a Granollers, sense cap dubte el millor lloc per a comprar productes de primera qualitat. Van confiar en el nostre saber fer en la recuperació del seu paviment industrial. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials amb mitja canya carnis


Les mitges canyes sanitàries en els paviments industrials executats per al sector carni són un element indispensable que facilita la neteja el mateix al mateix temps que sanitàriament compleixen normativa. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a empreses de fumats


Suelos continuos de resinas antideslizantes y en un color agradable para esta empresa de ahumados en Barcelona, que confiaron en nuestro saber para la instalación de su nuevo pavimento industrial.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a cambres frigorífiques


Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.