Paviments industrials carnis a Barcelona

 

Los suelos y pavimentos industriales cárnicos en Barcelona propuestos por Grupo Pavin son adecuados para reparar y adecuar cualquier empresa cárnica con garantías y que se confeccionan con este sistema habitualmente empleado por nuestra empresa en todo el sector agroalimentario, este tipo de pavimentos industriales de resina son los líderes en el sector de la Industria Cárnica, por su gran dureza resistencia a la humedad tanto a nivel freático como superficial. Aptos sanitariamente y antideslizantes de acuerdo a normativa, fáciles de mantener y duraderos.

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A la INDÚSTRIA CÀRNIA?

 

Totes aquelles activitats que necessiten un sòl o paviment industrial continu de gran intensitat i exigència mecànica, amb humitat permanent, grasses, sang, àcids orgànics, anti-derrapante, impermeable, transpirable i que tingui et resistir altes temperatures com per exemple 100 °C - 120 °C.

 

 • Escorxadors
 • Salas d'especejament
 • Cambres de fred
 • Càmeres de salat
 • Embotits
 • Carnes en conserva
 • Carnes processades
 • Carnes fresques
 • Vísceres
 • Farina de carn
 • Farina d'ossos

PER QUÈ SÓN NECESSARIS ELS PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A la INDÚSTRIA CÀRNIA?

 

Això es deu a quantitat de processos que inclou el sector de la transformació de la carn, matat, especejament, conservació, assecadors, congelació, precuinat etc., que planteja exigències molt especials i amb particularitats concretes en cada part de les instal·lacions.

COM APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER Al SECTOR CARNI?

 

Destaquem els paviments amb sistemes de poliuretà ciment o polimetilmetacrilato per la seva ràpida posada en servei amb capa elàstica i de gruixos 5-6 mm

Paviments industrials de resines epoxi

 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.


Paviments industrials de resines epoxi bicapa

 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


Paviments industrials multicapa

 

Aquest tipus de paviments multicapa són molt apropiats per a la seva aplicació en àrees on es requereixi gran resistència mecànica i química, amb altes propietats antilliscants. El gruix del sistema és variable segons el nombre de capes, sent el mínim aconsellable de 3-4 mm amb resines Pavinpox.


Paviments industrials Poliuretà ciment

 

Un sistema de poliuretà ciment amb resines Pavinpox s'usa en indústries farmacèutiques, alimentàries, químiques, cuines industrials i indústria pesant en general, on les sol·licitacions mecàniques i químiques són extremadament elevades, així com les necessitats higièniques , la no proliferació bacteriana, règims de neteja exhaustius, neteges al vapor, etc.


Paviments industrials Metil metacrilat

 

Sistema de morter de metacrilat de resines Pavinpox és aplicable a plana, de curat ultra ràpid i elevades resistències mecàniques i químiques, per a reparació i confecció de paviments en gruixos entre 5 i 10mm. 3 hores (20'C)


QUÈ TENIR EN COMPTE RESPECTE A la NETEJA I MANTENIMENT D'AQUESTS PAVIMENTS INDUSTRIALS?

 

Les indústries de processament de carn estan en l'obligació de garantir la seguretat de tots els productes que comercialitzen, per això, en aquest sector es plantegen unes elevades exigències quant a higiene i desinfecció. Els nivells de rigor en superfícies de paviments industrials, establerts per reglaments administratius i la creixent implantació de normes de qualitat ( APPCC, ISO 2000, BRC, IFS , constitueixen la base d'uns requisits mínims que han de complir els paviments d'una indústria càrnia.

 

Com a especificacions principals s'ha de destacar la neteja i la desinfecció, atorgant una alta resistència mecànica i química capaç de suportar l'explotació intensiva. La seva terminació ha de presentar un grau de resistència al lliscament segur ( C2 o C3 segons C.T.E. ) per a la circulació diària d'operaris i carretons.

ES POT REPARAR EL PAVIMENT INDUSTRIAL D'UNA CAMBRA SENSE PARADA DE FRED A -25 °C?

 

La nostra empresa ( Grup Pavin ) pot reparar cambres de congelació i refrigeració amb juntes i pegats sense necessitat de parada de fred; aconseguint a més una utilització màxima a les poques hores d'haver-hi conclosa l'aplicació. Per descomptat totes les aplicacions es poden acabar amb cant rodó sanitari o mitja canya que resol la trobada entre sòl i paret evitant així l'acumulació de brutícia.

QUINES SÓN LES RESISTÈNCIES QUÍMIQUES D'AQUESTS PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES?

 

Els materials que emprem per a l'aplicació de sòls i paviments industrials agroalimentaris estan assajats en laboratori seguint metodologies de les normes d'assaig UNEIX EN ISO 4628, EN 13529 i EN 2812-1, sotmetent una placa recoberta de producte a un contacte continu amb el reactiu durant diferents temps d'exposició ( 2h - 1 dia -7 dies i 28 dies ) en concentracions diferents a cada compost.

 

NOTA: Cada aplicació és sota unes premisses úniques, així doncs en cada cas es facilitaran els quadres exactes de resistències finals.

 

 • Oli motor
 • Àcid acètic ( 5% - 30% - 99% )
 • Àcid cítric ( 5% - 30% )
 • Àcid clorhídric ( 5% - 30% )
 • Àcid làctic ( 5% - 30% - 85% )
 • Àcid nítric ( 5% - 30% - 65% )
 • Àcid ortofosfórico ( 5% - 30% - 85% )
 • Àcid peracético ( 5% - 15% )
 • Àcid sulfúric ( 5% - 30% - 50% - 98% )
 • Aigua règia
 • Aguarrás
 • Amoníac
 • Etanol
 • Gasolina
 • Hidròxid potàssic ( 5% - 30% )
 • Hidròxid sòdic ( 5% - 30% - 50% )
 • Lleixiu ( 50% - 100% )
 • Peròxid d'hidrogen ( 5% - 30% )
 • Toluè
 • Vi negre
 • Xilè

QUINS PAVIMENTS INDUSTRIALS PER A la INDÚSTRIA CÀRNIA HEM REALITZAT?

 

Els nostres inicis en l'aplicació de sòls i paviments industrials de resines, pintures industrials, sòls continus, preparació de suports, etc.. té començament fa 29 anys i a continuació podrà veure una mostra dels nostres treballs en el sector.


Paviments de resines per a alimentació


Sòls i paviments continus de resines a Barcelona per a empreses d'alimentació que precisen de sòls antilliscants, lliures de bacteris perjudicials per a la seva activitat i que són fàcils de netejar.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a fàbriques d'embotits


Aplicació per a un paviment industrial alimentari, en aquest cas amb un sistema de resines epoxi bicapa antilliscant amb 1,5 mm de gruix per a una fàbrica d'embotits a Barcelona. Sol·liciti el seu pressupost.Recuperació paviments industrials en despatxos de carn


Recuperació d'una sala càrnia per a una empresa familiar de tracte exquisit a Granollers, sense cap dubte el millor lloc per a comprar productes de primera qualitat. Van confiar en el nostre saber fer en la recuperació del seu paviment industrial. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials amb mitja canya carnis


Les mitges canyes sanitàries en els paviments industrials executats per al sector carni són un element indispensable que facilita la neteja el mateix al mateix temps que sanitàriament compleixen normativa. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a empreses de fumats


Suelos continuos de resinas antideslizantes y en un color agradable para esta empresa de ahumados en Barcelona, que confiaron en nuestro saber para la instalación de su nuevo pavimento industrial.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a cambres frigorífiques


Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Sol·liciti el seu pressupost.