Paviments de resines per a fabricants de begudes


 

En els terres i paviments industrials per a empreses de begudes a Barcelona aplicats per Grup Pavin entendre el sector en el qual actuem ens col·loca com l'empresa líder a oferir solucions homologades en sòls i paviments industrials continus per a la Indústria Vinícola, indústria cervesera, indústria de producció de begudes de licors i espirituosos per la seva gran duresa, resistència i comportament en totes les fases de l'elaboració, tenim solucions per a tots els tipus de paviments industrials homologats per a aquest sector. 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A EMPRESES FABRICADORES DE BEGUDES?


 

Aquest tipus de paviments industrials estan homologats i aporten solucions per a la indústria vinícola, especialment recomanats per a indústries amb humitat constant i forta exigència de treball, per exemple: 

  • Celler general de despatx
  • Celler de rotació lenta
  • Celler de rotació ràpida
  • Centres d'apilament
  • Salas envasat
  • Cubes de vi
  • Tràfec i recollida del raïm
  • Destil·leries
  • Begudes espirituoses
  • Zones de degustació i showroom

Paviments industrials de resines per a begudes

Per a aquesta mena de paviments continus de resines solem optar per solucions duradores ja que les zones de tràfec, embotellat o manipulació de càrregues exigeixen molta resistència mecànica i química al paviment.

Paviments industrials per a la fàbrica de cervesa

 

Aplicació d'un sistema combinat amb regularització del suport per a una fàbrica de cerveses artesanals que necessitava concentrar-se en la creació de nous sabors i no preocupar-se per l'estat del paviment que feia el seu treball més complex.


Paviments industrials per a un celler

 

Aplicació d'un sistema Pavin Level Pox W de 2mm de gruix amb barrera de vapor i allisat previ per a reduir marques de rajoles. 

Paviments per a magatzematge de begudes

 

Aplicación de un sistema autonivelante epoxi en base agua, transpirable, antideslizante y homologado sanitariamente para bodegas. 


PER QUÈ INSTAL-LAR AQUESTS PAVIMENTS INDUSTRIALS ANTILLISCANTS?


 

És un paviment industrial continu homologat, de gran intensitat i exigència mecànica, per a entorns amb humitat permanent, a més és resistent als àcids orgànics, antiderrapante per a la seguretat del personal, paviment impermeable i transpirable.

 

 

Paviments industrials de resines epoxi


 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials de resines epoxi bicapa


 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció


QUAN APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS EPOXI PER A EMBOTELLADORES?


 

Fora dels períodes de màxima producció i tràfec com és natural, però volem transmetre que comptem amb materials d'acció i posada en servei ultra ràpids, interrompent a penes la marxa de l'empresa, operatius en 2-3 hores al 100%.

 

 

Paviments industrials multicapa


 

Aquest tipus de paviments multicapa són molt apropiats per a la seva aplicació en àrees on es requereixi gran resistència mecànica i química, amb altes propietats antilliscants. El gruix del sistema és variable segons el nombre de capes, sent el mínim aconsellable de 3-4 mm amb resines Pavinpox.

Paviments industrials Poliuretà ciment


 

Un sistema de poliuretà ciment amb resines Pavinpox s'usa en indústries farmacèutiques, alimentàries, químiques, cuines industrials i indústria pesant en general, on les sol·licitacions mecàniques i químiques són extremadament elevades, així com les necessitats higièniques , la no proliferació bacteriana, règims de neteja exhaustius, neteges al vapor, etc.


COM APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS CONTINUS PER A CELLERS?


 

Cal destacar que cada paviment industrial es confecciona a mesura segons la seva categoria dins del sector.

 

El primer és preparar el suport amb mitjans mecànics ( fresat, dianovado, granallado, etc.. ) el millor tractament que sigui necessari i segons les necessitats del sòl actual.

 

Seguidament veure que sistema dins dels sòls de resines hem de recomanar. Per norma general els primers de la llista per qualitat / preu són els bicapa de 1,5 mm i multicapa 3-4 mm per a les zones de molt de tràfec aportant resistència química i mecànica suficient a l'activitat a part d'aconseguir un aspecte totalment renovat i a gust del client.

 

 

Paviments industrials Metil metacrilat


 

Sistema de morter de metacrilat de resines Pavinpox és aplicable a plana, de curat ultra ràpid i elevades resistències mecàniques i químiques, per a reparació i confecció de paviments en gruixos entre 5 i 10mm. 3 hores (20'C)


Sol·liciti el seu pressupost per al paviment del seu celler


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.