Sòls i paviments industrials per al sector de begudes a Barcelona

 

En els sòls i paviments industrials per a empreses de begudes a Barcelona aplicats per Grup Pavin entendre el sector en el qual actuem ens col·loca com l'empresa líder a oferir solucions homologades en sòls i paviments industrials continus per a la Indústria Vinícola, indústria cervesera, indústria de producció de begudes de licors i espirituosos per la seva gran duresa, resistència i comportament en totes les fases de l'elaboració, tenim solucions per a tots els tipus de paviments industrials homologats per a aquest sector.

Aplicaciones prácticas en bodegas y fábricas de cerveza artesanal de Barcelona


Sòls i paviments industrials de resines per a begudes


Per a aquesta mena de paviments continus de resines solem optar per solucions duradores ja que les zones de tràfec, embotellat o manipulació de càrregues exigeixen molta resistència mecànica i química al paviment. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a la fàbrica de cervesa artesanal


Aplicació d'un sistema combinat amb regularització del suport per a una fàbrica de cerveses artesanals que necessitava concentrar-se en la creació de nous sabors i no preocupar-se per l'estat del paviment que feia el seu treball més complex. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a un celler


Aplicació d'un sistema Pavin Level Pox W de 2mm de gruix amb barrera de vapor i allisat previ per a reduir marques de rajoles.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a magatzematge de begudes


Aplicación de un sistema autonivelante epoxi en base agua, transpirable, antideslizante y homologado sanitariamente para bodegas.  Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.