Terres industrials per a l'automoció


 

Terres i paviments industrials de resines per a l'automoció a Barcelona, dissenyats especialment per al sector de l'automoció en tots els seus subsectors, aquí trobarà la millor solució per a condicionar el seu taller, tractar les taques d'olis, fer-ho més resistent al trànsit rodat i caiguda d'eines. Reparar el paviment industrial del seu taller de cotxes, motos, garatge, ITV, etcètera amb els sistemes d'aplicació més adequats partint d'un pintat bàsic amb tractament d'oli per a superfícies contaminada, fins a arribar a un multicapa quars color de 3-4 mm de gruix amb majors prestacions. 

 

ON S'APLIQUEN AQUEST TIPUS DE PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A l'AUTOMOCIÓ?

 

Renova la seva imatge en pocs dies, ofereix un entorn de treball més segur, és resistent, durador i de fàcil manteniment, a més de quedar correctament senyalitzat per a organitzar millor el flux de personal i maquinària.

 

El sector de l'automoció és un sector bastant ampli i divers, incloent els següents subsectors principals:

 • Recambistas
 • Tallers de reparació
 • Concessionaris de turismes
 • Tallers de motos
 • Vehicles industrials
 • Vehicles d'ocasió
 • Carrossers
 • Vehicles elèctrics i energies netes
 • Indústria auxiliar d'automoció
 • Zones d'exposició i venda
 • Transport Net
 • Vehicle Elèctric
 • Energies netes

Senyalització per a empreses de l'automoció

 

El nostre client necessitava senyalitzar el paviment industrial d'una de les seves naus ja que amb el pas del temps aquesta s'havia esborrat i fins i tot per canvis en el layout per motius de producció aquesta no existia. 

Pintat bàsic per al paviment industrial del taller

 

Solució bàsica però molt efectiva per a tallers d'automoció amb suports llisos de formigó que necessitin ser protegides per a evitar la contaminació del suport amb abocaments ocasionals d'olis, etc.. a més de facilitar la neteja i que no genera pols.


Paviments industrials per a tallers de xapa i pintura

 

Un taller que desitjava renovar la seva imatge apostant per un paviment industrial totalment nou per a donar un millor servei als seus clients, millorant a més la zona de treball per als seus empleats. 

Paviments industrials per a tallers de motos

 

En 24 hores realitzem la instal·lació d'un paviment de llosetes viníliques per a un taller de motos a Barcelona ( Motos Calvet ) on no poden parar l'activitat i necessiten una posada en servei immediata. 


Paviments industrials per a gasolineres

 

Obra realitzada per a la xarxa de gasolineres Xarxa Tortuga a La Jonquera, per a la zona de proveïment de carburant que presentava problemes de relliscades per restes de carburants, olis, etc... trànsit pesat i un sense parar de vehicles en aquest punt estratègic de la unió d'Espanya amb França. 

Paviments industrials per a tallers d'automoció.

 

Concessionari de cotxes a Barcelona del grup Donnay Automocio 2000 on s'aplica un multicapa quars color en la zona de taller, aconseguint un paviment durador i funcional.


QUAN APLICAR PAVIMENTS INDUSTRIALS DE RESINES PER A L'AUTOMOCIÓ?


 

En la renovació d'aquest antic sòl de formigó, ceràmica o terratzo que amb els anys a sofert tot tipus d'agressions i contaminació per canvis d'olis, líquids de frens, caigudes d'objectes, arrossegament de palet i peces pesades.

 

Reparar el paviment industrial del seu taller de cotxes, motos, garatge, ITV, etcètera amb els sistemes d'aplicació més adequats partint d'un pintat bàsic amb tractament d'oli per a superfícies contaminada, fins a arribar a un multicapa quars color de 3-4 mm de gruix amb majors prestacions.

Paviments industrials de resines epoxi


 

El sistema epoxi pintura de resines Pavinpox s'utilitza en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques lleugeres o mitjanes (pàrquings, magatzems, zones de producció de baix impacte, etc.). És una opció econòmica per a recuperar el paviment de l'empresa i mantenir-lo lliure de pols.

Paviments industrials resines epoxis autonivelantes


 

Un sistema epoxi autonivelante de resines Pavinpox és un morter fluid de resina que admet una addició de sorra fina de sílice, el qual, aplicat a plana dentada i després d'un procés de donis-airejat mitjançant corró de pues, genera una superfície llisa i plana. Superfície decorativa i llisa completament.


COM APLICAR PAVIMENTS DE RESINES PER A L'AUTOMOCIÓ?


 

1 - Tenim múltiples tipus de suports i situacions en les obres que afrontem diàriament i això ha generat que tinguem tot tipus de maquinària per a resoldre tots els contratemps possibles, preparant així qualsevol tipus de suport amb garanties.

 

2 - En funció de la mena de resines i granulometries utilitzades, s'obté una àmplia varietat de prestacions. La mescla resultant és molt ràpida i fàcil d'aplicar, reduint considerablement el temps de realització de l'obra comparada amb la pavimentació tradicional.

 

3 - Per norma general els paviments que millor encaixen per a aquesta mena de clients són els sistemes que combinen una descontaminació del suport que habitualment estan desprotegits ( formigó d'origen vist ) i s'han omplert d'oli per l'activitat al llarg dels anys en diversos punts de la nau; al seu torn amb cops i deficiències en el paviment per caigudes d'eines, etc.., combinat amb un sistema multicapa de 3-4 mm o un bicapa de 1,5 mm que aportaran una millora substancial al taller.

 

4 - Amb això s'aconsegueix que el nou sistema ancori correctament sobre l'antic suport ( una vegada descontaminat ) i posteriorment present una bona resistència mecànica per a evitar cops per caiguda d'eines, etc...

Paviments industrials de resines epoxi bicapa


 

Els sistemes epoxi bicapa per a paviments industrials són habituals en les aplicacions que realitzem des de Grup Pavin, resines Pavinpox la utilitzem en la protecció de paviments amb sol·licitacions físic-químiques mitjanes, com ara pàrquings, magatzems, zones de producció

Paviments industrials multicapa monocolor


 

Aquest tipus de paviments multicapa són molt apropiats per a la seva aplicació en àrees on es requereixi gran resistència mecànica i química, amb altes propietats antilliscants. El gruix del sistema és variable segons el nombre de capes, sent el mínim aconsellable de 3-4 mm amb resines Pavinpox.


Sol·liciti el seu pressupost per reparar el paviment al seu taller


 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.