Sòls i paviments industrials per a l'automoció a Barcelona

 

Sòls i paviments industrials de resines per a l'automoció a Barcelona, dissenyats especialment per al sector de l'automoció en tots els seus subsectors, aquí trobarà la millor solució per a condicionar el seu taller, tractar les taques d'olis, fer-ho més resistent al trànsit rodat i caiguda d'eines. Reparar el paviment industrial del seu taller de cotxes, motos, garatge, ITV, etcètera amb els sistemes d'aplicació més adequats partint d'un pintat bàsic amb tractament d'oli per a superfícies contaminada, fins a arribar a un multicapa quars color de 3-4 mm de gruix amb majors prestacions.

Aplicacions pràctiques en tallers de motos, concessionaris de cotxes i ITV a Barcelona


Senyalització industrial per a empreses de l'automoció


El nostre client necessitava senyalitzar el paviment industrial d'una de les seves naus ja que amb el pas del temps aquesta s'havia esborrat i fins i tot per canvis en el layout per motius de producció aquesta no existia. Sol·liciti el seu pressupost.


Pintat bàsic per al paviment industrial del taller


Solució bàsica però molt efectiva per a tallers d'automoció amb suports llisos de formigó que necessitin ser protegides per a evitar la contaminació del suport amb abocaments ocasionals d'olis, etc.. a més de facilitar la neteja i que no genera pols. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a tallers de xapa i pintura


Un taller que desitjava renovar la seva imatge apostant per un paviment industrial totalment nou per a donar un millor servei als seus clients, millorant a més la zona de treball per als seus empleats. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a tallers de motos


En 24 hores realitzem la instal·lació d'un paviment de llosetes viníliques per a un taller de motos a Barcelona ( Motos Calvet ) on no poden parar l'activitat i necessiten una posada en servei immediata.  Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a gasolineres


Obra realitzada per a la xarxa de gasolineres Xarxa Tortuga a La Jonquera, per a la zona de proveïment de carburant que presentava problemes de relliscades per restes de carburants, olis, etc... trànsit pesat i un sense parar de vehicles en aquest punt estratègic de la unió d'Espanya amb França. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a tallers d'automoció.


Concessionari de cotxes a Barcelona del grup Donnay Automocio 2000 on s'aplica un multicapa quars color en la zona de taller, aconseguint un paviment durador i funcional. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.