Sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona

 

Els sòls i paviments industrials agroalimentaris a Barcelona proposats per Grup Pavin engloben els tractaments per a paviments carnis, pesquers, hostalers, frutícolas, en definitiva tots aquells que tractin aliments en algun de tots els seus estats. Són solucions en paviments continus de resines aptes per a suportar grans quantitats de trànsit per als vianants i rodat, contacte permanent amb l'aigua, antilliscants, homologats sanitàriament en ser inertes.

Aplicacions pràctiques en indústries agroalimentàries de Barcelona


Paviments industrials alimentaris


Amb sistemes multi capes més que complets executem en aquesta ocasió un sòl industrial alimentari de resines en 5-6 mil·límetres de gruix per a una fàbrica a Barcelona que necessitava renovar la seva vella ceràmica.  Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a cambres frigorífiques


Per a un reconegut hotel a Santa Susanna ( Barcelona ) i de la mà del seu encarregat de manteniment hem realitzat l'aplicació d'un paviment industrial en cuina i cambres frigorífiques ( fred positiu ) en qüestió d'hores. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials carnis


Recuperació d'un paviment industrial per a una empresa del sector carni a Barcelona, on apliquem un sistema adequat i homologat a la seva activitat. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a la pesca


Tractament antilliscant i descontaminació prèvia de greixos en el paviment industrial d'una empresa dedicada a la distribució del peix i marisc a Cambrils. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a una fàbrica de cartó


Estem segurs que alguna caixa de cartó que has tingut a la mà ha estat fabricada a Parets del Vallès per ells o per alguna empresa del seu grup, apliquem un sistema de resines antilliscant per a la zona de tintes. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a una fàbrica de xocolates


Sistema de poliuretà per a una zona de fabricació, passadís, magatzem i despatx per al nostre client a Sant Sadurní d'Anoia ( Barcelona ) donant lloc a un paviment d'altes prestacions químiques i mecàniques. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a cuines de geriàtrics


Centre geriàtric Cerdanyola a Mataró va comptar amb nosaltres per a la rehabilitació de les seves instal·lacions en cuina. Sense interrompre l'activitat del centre i el descans dels majors. Sol·liciti el seu pressupost.


Paviments industrials per a cellers al Penedès


Celler familiar al Penedès ampliant les seves instal·lacions per a donar cabuda a la nova planta d'embotellat i elaboració d'excel·lents vins que arriben fins al Japó. Sol·liciti el seu pressupost.Paviments industrials per a xocolateries


Esperem que alguna vegada hagis tingut l'ocasió de provar els seus bombons perquè són de luxe i encara que les instal·lacions són antigues, se'ls queden petites i donen molta guerra ells confien en nosaltres per a condicionar-se al més alt nivell amb solucions alimentàries homologades i contínues. Sol·liciti el seu pressupost.


Pot sol·licitar-nos una mostra sense cost

 

1) Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

2) Com? ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

3) Cotització: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.