Paviments industrials per a naus en la indústria sanitària

Paviments industrials per a naus en la indústria sanitària per Grupo Pavin
Paviments industrials per a naus en la indústria sanitària per Grupo Pavin

 

 

En Grupo Pavin podem tractar totes les instal·lacions que emmagatzemen, processen i processen aliments i productes sanitaris com a articles sanitaris.

 

Com passa amb els vaixells de carn o d’agricultura, la preparació del sòl s’ha de dur a terme d’acord amb determinades normes.

 

Per exemple, s’ha d’evitar el filtratge de líquid entre el terra i la paret i en qualsevol rebaix de la vorera.

 

El rotang semi-higiènic és un dels components més importants d’aquests espais, ja que evita que s’acumuli brutícia a la paret inferior. Si la meitat del tovalló sanitari s’associa amb acabats i terres d’alta qualitat, es reduiran enormement els costos de manteniment i s’estalviaran els costos.

 

El magatzem sanitari es pot utilitzar exclusivament per a la conservació i processament de grans. En aquest cas, es pot considerar la pols del sòl com l’enemic que és colpejat.

 

Una de les característiques del sòl és que està completament lliure de pols. Recordeu que a les carreteres tradicionals de formigó, la fricció i el trànsit provocaran l’augment de partícules de pols.

Què ocorre amb el pas del temps en els paviments industrials?

 

El sòl es va degradant fins que apareix pols. Al nostre grup, vam proposar un sòl on la calç i altres compostos no escapessin del nucli de formigó, cosa que permetia que el sòl estigui permanentment lliure de pols i molt fàcil de mantenir.

 

En el nostre equip, som experts en solucions sanitàries a prova de pols i restauració industrial de terres de formigó.

 

Som els que adopten un sistema de segellat complet que no garanteix pols. Cal subratllar la necessitat d’estalviar costos de manteniment i una de les millors maneres d’aconseguir-ho és mitjançant terres fàcils de netejar sense l’ús de grans quantitats d’aigua i l’ús freqüent d’aspiradores industrials. Per tant, l’estalvi de costos energètics és un altre motiu per a la instal·lació de terres sanitaris.

Passos en l'aplicació dels paviments industrials

 

En molts graners i antics graners, la restauració s'ha de dur a terme d'acord amb el pressupost i els desitjos del personal pertinent.

 

Si no és possible pavimentar tota la superfície per motius econòmics, els nostres operadors utilitzaran resina epoxi i tots aquests productes per retallar totes les zones afectades per completar el segell.

 

Si cal, també s’aplicarà una capa de material antilliscant.

 

D'altra banda, els líquids abrasius també poden vessar-se als articles sanitaris. La preparació del paviment pot suportar gotes de líquids com àcid clorhídric, àcid acètic, àcid cítric, etc.

 

No es deteriorarà, de manera que l’operador sap que avança amb fermesa i pot treballar amb més comoditat i facilitat.

 

Hi ha plantes industrials que poden proporcionar les plantes necessàries per al vostre vaixell. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per conèixer els tipus de sòl existents i les seves característiques més destacades.

 

Els 365 dies de l'any, a través del formulari web, estem al seu servei les 24 hores del dia. Conserveu les vostres preguntes o truqueu-nos directament.

 

Si teniu cap pregunta sobre les lleis i regulacions que s’apliquen als vostres articles sanitaris, us les esborrarem.

 

Recordeu que som experts en tot tipus de terres de fàbriques i magatzems, ja que es tenen en compte diversos factors, de manera que el treball és personalitzat i adequat a cada situació.

 

Els experts també us presentaran funcions que potser no trobareu a Internet. 

 

També us informaran del preu, inclòs el preu dels materials i la mà d’obra. La tasca de recobriment de terres industrials no és fàcil: només confieu-les a empreses qualificades i certificades que garanteixin la seva professionalitat.

Sol-licitar una mostra sense cap cost

 

Realitzem una mostra del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous. 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Comentarios: 0

Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )