Empresa de pavimentació industrial a Catalunya


 

Grup Pavin és una empresa de paviments dedicada a el subministrament i instal·lació de paviments industrials continus i paviments en tot tipus de sectors, com ara: processament d'aliments, hostaleria, logística, automotriu, salut, química, decoració, tots homologats per al seu negoci en tot el país. territori, aquí a Barcelona disposem d'un equip d'aplicació propi per resoldre qualsevol necessitat en qualsevol sector on sigui necessària la pavimentació industrial.

 

Amb més de 25 anys d'experiència com a empresa de el sector de paviments industrials, podem oferir una àmplia varietat de solucions a cada sector per a la reparació i rehabilitació de les seves paviments industrials en mal estat o deteriorats després del seu ús.

 

Terres de resina amb sistemes homologats per al teu negoci que garanteixen un correcte funcionament, facilitat de neteja i durabilitat durant molts anys.

 

El Grup Pavin té la seu a Franqueses del Vallès, província de Barcelona, on podeu veure mostres, demostracions de productes i sistemes d’aplicació, assistència tècnica i molt més per a l’èxit del vostre projecte. Benvingut.

 

Disposem de personal tècnic que pot respondre a la seva sol·licitud amb un recorregut tècnic per les seves instal·lacions si ho desitja.

Sol·liciti el seu pressupost


Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.