Carta de colors per a paviments industrials

Carta de colors per a paviments industrials
Carta de colors per a paviments industrials

 

De llarg a llarg de la nostra web pot veure's la importància de l'elecció del color en els sobre sòls i paviments industrials continus podran observar que fem referències a la paraula RAL així que aquí està l'explicació del que significa i la importància que té en el dia a dia de les nostres aplicacions en sòls i paviments industrials.

 

Què és la carta RAL per a sòls de resina en els paviments industrials?

 

RAL és un codi que defineix un color mitjançant un conjunt de dígits. Va ser definit pel Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung a Alemanya l'any 1927. L'acrònim RAL prové de "Reichsausschuß für Lieferbedingungen und Gütesicherung", la qual cosa es tradueix com a "Comitè Estatal per a terminis de lliurament i garantia de qualitat".

 

Quin és l'origen de la carta RAL en els sòls de resina i els seus paviments industrials ?

 

Originalment la taula RAL constava de 40 colors i avui dia la xifra ascendeix a 213. Els codis es defineixen mitjançant 4 dígits, el primer dels quals defineix el rang de color. El codi RAL de colors és àmpliament utilitzat en aplicacions civils i militars.

 

Per què usem la carta RAL en els sòls de resina i paviments industrials?

 

En l'aplicació de paviments de resina hi ha grups de colors per quantitat de pigments emprats en la seva fabricació, cada fabricant té els seus de manera normalitzada però gairebé tots solen coincidir.

 

Els del Grup 1 són considerats "normals o en estoc" amb un preu regular en la seva fabricació, els del Grup 2 veuen incrementat el seu preu per quilogram en incorporar major pigment en la seva fabricació per a obtenir aquest color de la carta RAL i els colors del Grup 3 són gairebé a demanda, fabricant-se de propi per a cada ocasió.

 

Grocs
Grocs
Vermells
Vermells
Blaus
Blaus
Marrons
Marrons
Taronges
Taronges
Verds
Verds
Grisos
Grisos
Negres i blancs
Negres i blancs

Que àrids acolorits hi ha per als sòls de resina multicapa?

 

En aquesta mena de sòls de resina per a paviments industrials, es dóna la particularitat que les resines són incolores i és l'àrid el que aporta color al paviment.

 

Pot ser monocolor, es poden barrejar 2 ( és el més habitual i estàndard); podent arribar a barrejar-se fins a tres colors a petició del client.

 

Vam mostrar a continuació una carta d'àrids acolorits estàndard.

 

Àrids acolorits  per als sòls de resina multicapa
Àrids acolorits per als sòls de resina multicapa

Necessita renovar el seu paviment industrial?

 

Realitzem una mostra SENSE CÀRREC del sistema concorde a la seva activitat o pressupost en el paviment de les seves instal·lacions d'aproximadament 1 metre quadrat pugui valorar de primera mà la millor opció per a la seva empresa.

 

Dinàmica: ens escriu contant el que necessita o vol, li diu un tècnic per a ultimar detalls, desplacem un tècnic aplicador i realitzem la mostra on ens indiqui.

 

De manera paral·lela: anem confeccionant un primer pressupost amb les opcions més adequades. Així quan ho rebi veurà sobre el terreny el que està contractant amb la nostra empresa i entendre millor les solucions proposades.

 

Si està interessat en un sistema i creu que pugui estar fos del seu rang de preus, comuniqui's amb nosaltres avui mateix, ja que podem oferir un descompte als clients nous.

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Comentarios: 0

Sistemes de qualitat certificada

 

Els nostres sistemes d'aplicació prescrits es diferencien per la qualitat en l'ús de materials de primera qualitat i personal qualificat en la seva instal·lació.

25 anys aplicant paviments

 

Comptem amb una llarga tradició familiar en l'aplicació de paviments industrials, comencem a Espanya abans d'implantar-se aquestes aplicacions

Solucions globals d'empresa

 

Oferim solucions a mesura del client, sector i necessitats reals de l'obra, aconseguint així que tots els nostres treballs siguin duradors i de qualitat.

Materials certificats

 

Tots els materials en les nostres aplicacions tenen la seva fitxa tècnica, de seguretat, certificacions i homologacions per a cada ús i sector. Garantia de qualitat.


 

 

GRUPO PAVIN - Pavimentos Industriales | Tlf. +34 93 100 41 88

Pol. Indus. Pla de Llerona | Carrer de Luxemburg, 3 08520 Les Franquesès del Vallès ( Barcelona )